Terjebak Dengan Victoria's Secret Fragrance Mist

by - August 24, 2017

Love Spell Victoria's Secret Fragrance Mist |Dari dulu memang tak boleh pakai perfume yang terlampau wangi, kuat baunya...sebab nanti akan jadi pening...tapi suka perfume..tapi hati memang tetap nak wangi hehe. Takkan lah nak membusuk kan....

Love Spell Victoria's Secret Mist

Tak perlu diperkenalkan kot Victoria Secret ni, jenama wangian antarabangsa. Aku try yang body fragrance mist berbanding perfume...sebab body mist ni sifatnya lebih mild, lembut, menyegarkan dan tak pekat macam perfume...lebih light orang kata

Ngam baunya dengan citarasa

Dalam banyak² jenis body mist Victoria Secret, aku try Love Spell, ni kiranya bau nya boleh ngam dengan aku, mild, light, lembut je... Gabungan cherry, blossom, peach....membantu melembabkan dengan adanya Aloevera dan Chamomile untuk calming.

Lepas ni nak try Pure Seduction, Vanilla Lace, Coconut Passion semua tu..memang best seller katanya. Rambang hidung nak bau hehe

You May Also Like

2 ulasan

  1. suka victoria secret...1st time beli kt JPO ms tu ada promo...lama dh bli tp xabis2 sbb ada perfume lain...lupa dh namanye tp mmg sedap la baunya..kalo masuk victoria secret mmg rambang nk pilih yg mn kn

    ReplyDelete
  2. Adeh..Dah lama x jejak kaki ke victoria secret...Bau love spell mmg best..huhu

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish