Yarra Xtra C Moisturiser Murah

by - August 23, 2017

YARRA Xtra C Moisturiser | Lately kalau korang perasan, memang lama dah tak share makeup look, dan malas nak makeup... Ye lah selain bukan pandai sangat makeup hehe...kulit muka ni sensitif kalau pakai makeup lama²... Sebab kenis berjerawat... Tapi ternampak posting Bella si MUA paling femes diabad ini berkongsi kebaikan Yarra ni. Apa lagi terus lah cuba kan...

Yarra Xtra C Moisturiser

Yarra ni adalah pelembab muka dan bukan itu saja, malah boleh digunakan sebagai makeup base / primer disamping banyak kebaikan dalam perawatan kulit muka. Kalau Korea punya produk tu ia seakan Aloe Soothing gel tu....tapi Yarra lagi best kot sebab Aloevera digabungkan dengan Cucumber... Kiranya extra kelembapan lah kan

Kandungan Yarra

Pastikan original...scan label hologram ni

Kalau tak silap Yarra Xtra C Moisturiser ni ada 2 saiz, dan yang aku cuba ni saiz kecil iaitu 50ml. Dan pastikan Yarra yang dibeli adalah original dengan scan hologram bar pada kotak....no worries sebab Yarra buatan Malaysia lulus GMP dan menggunakan bahan selamat

Gel jernih,  warna oren


Tekstur sama je macam Aloe gel tu, cuma warnanya oren dan bau segar dan memang mudah resap dan tak melekit. Bila google, memang banyak kelebihan Yarra, merawat masalah jerawat, melembab, kecilkan pori, meratakan tona kulit, memudarkan parut, menganjal, menyah bintik hitam dan banyak lagi..baru hari pertama guna ni....harapnya sesuailah dengan kulit muka

Yarra ni korang boleh beli dengan harga menarik daripada :

Call / Whatspp : 011-3758 5773 

Macam² produk kosmetik, skin care even pakaian yanh ada dijual dengan harga menarik. Dan paling best siap ada free gift hehe. Dan paling penting ianya trusted seller

You May Also Like

1 ulasan

  1. First time CCL dengar produk yarra ni . Thanks for review .

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish