Yeahh Menang Makan Churros Terbanyak!!!

by - August 14, 2017

Thanks Street Churros, adakan competition macam ni haha. Pertandingan makan churros, nampak sempoi tapi azabnya nak menelan bila kena habiskan 30 batang churros selama 15 minit. Hari tu ada share dekat sini, yana aku, sis Eyzamiel, Alja akan masuk competition ni...dan yeahhh kami menang...BIG MOUTH

Bersama owner SC

Yeaaaaaahhhhh

Memang nerves gila.... Dengan ramai orang yang menonton, saingan team lain lagi... Sebelum tu memang dah discus konon² trick nak bagi laju, makan banyak haha..sekali bila hadap....hahah kelaut semua trick....makan sampai menangis, nak termuntah pun ada....even korang memang kaki churros, tapi kalau dah sampai belasan puluhan batang kena makan...memang memualkan...

Sebelum kejadian haha




Muka memang sememeh lah, x ada control ayu, dengan tudung penuh dengan taburan gula churros hehe... Kami banyak makan yang cinnamon dan coklat dulu, sebab chesse confirm akan rasa mual

Dan akhirnya kami BIG MOUTH team menang dengan 16 batang churros berjaya dimakan, tapi still tak dapat beat yang sebelum ni rekod 21 churros....so kami akan ke final September nanti..korang mai support, lokasi di Street Churros Berjaya Time Square...kali ni kamo dapat sijil penyertaan, dan hadiah berupa RM300 cash voucher Churros.

You May Also Like

7 ulasan

  1. tahniah..good luck di final nanti

    ReplyDelete
  2. terbaikk lah..kalau sy tu tak habis punya ..30 batang tu bukan sikit

    ReplyDelete
  3. Tahniah..caya la..kalau akak, mmg x mampu la..makan 1 pun dah kenyang...

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak ain and the team. And all the best for the final.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish