KITSUI Generation 2 Collagen | ReviewKitsui

by - September 06, 2017

KITSUI Generation 2 Collagen|Kitsui memang sinonim dengan produk kesihatan, kecantikan serta penurunan berat badan. Sejak tahun 1996 dan sehingga kini masih mampu bertahan dan mendapat kepercayaan pengguna. Memang tak hairan lah, sebab prduk dari Kitsui semuanya berasaskan bahan semulajadi , bebas kimia, pewarna, pengawet dan segala bahan terlarang.

Kitsui Generation 2 Collagen 

Kalau nak tahu , sebelum ni, aku pernah mencuba sendiri dua produk hebat dari Kitsui memang best dan kesan yang menakjubkan. Kali ini aku cuba pula Kitsui Generation 2 Collagen iaitu campuran minuman botani yang sangat bagus dan berkhasiat daripada mix-berries, astaxanthin, hydrolyzed collagen dan akan share dengan korang khasiatnya.


Selamat, sihat, mudah diamalkan

Benda baik kenalah kongsi kan. Maklumlah, umur pun dah masuk 30an ni....kena maintaikan, mantapkan dalaman hingga luaran, bagi anjal, mantap, awet muda gitu. Sebab pada usia ni, kadar penghasilan kolagen semulajadi mula menurun, so kenalah upgrade, topup hehe
Antara khasiat Kitsui Generation 2 Collagen :

Menggalakkan
Kekuatan dan ketahanan serta keanjalan kulit. Menjadikan kulit lebig anjal, elastik dan hydration

Mengurangkan
Garis halus, kedutan, pigmentasi, tanda rekahan dan tanda penuaan.

Meningkatkan
Ketahanan sistem imunisasi, meningkatkankan kualiti tidur, tidur lebih nyenyak dan meningkatkan tenaga.


Serbuk halus, wangi dan mudah larut

Warna ala² pink dan bau mixberries

Rasa Kitsui Generation 2 Collagen ni ala² rasa berries sikit, ada masam² manis gitu. Sebab terdapat kandungan ekstrak mixberries, honey lemon, acacia gam didalamnya. Serbuknya halus so ia mudah larut bila dibancuh , even hanya dikacau menggunakan sudu. Memang sedap, berkhasiat dan mudah disediakan. So tak ada alasan lagi untuk bermalas malasan untuk maintain sihat, gojes dan awet muda.


Sedap... Macam minum minuman berries


Kesan mengamalkan Kitsui Generation 2 Collagen ini boleh korang lihat dan rasai sendiri seawal 7 hari. Dengan pegambilan secara konsisten. Pegambilan mengikut cara yang ditetapkan membantu mendapat hasil yang bagus. Cara penyediaannya pun mudah sangat, hanya perlu 1 sachet Kitsui Generation 2 Collagen dengan 150ml air.....jangan pula dibancuh dengan air panas ye. Minum sebelum sarapan atau sebelum tidur. Pada permulaan percubaan boleh minum 1 sachet sehari...dan kalau dah serasi boleh lah maintaikan pengambilan 1 sachet sehari.

2 sachet sehari cukup untuk kesihatan dan krcantikan dalaman dan luaran

Dan aku syorkan beli 2 kotak terus, untuk stok sebulan, sebab satu kotak ni ada 15 sachet sahaja. Harga pun mampu milik, bagi aku murah kot sebab untuk kolagen yang berkhasiat ni hanya RM38.80 sekotak. Oh ye pada yang ada alahan / allergic pada seafood aku tak syorkan sebab ia mengandungi kolagen berasaskan seafood. Tapi no worries boleh cuba produk bebas seafood, kolagen yang lain dari Kitsui. Pada ibu hamil, yang breastfeed atau sedang mengamalkan pengambilan ubatan yang lain, boleh rujuk doktor dan yang pakar sebelum mengambil sebarang supplement. Boleh dapatkan di farmasi berdekatan, Lazada, Watson, Guardian atau beli je terus dari HQ Kitsui...untuk dapatkan free postage!

Website: www.kitsui.com.my
Facebook: www.facebook.com/KitsuiMy
Instagram: @kitsuimalaysia







You May Also Like

1 ulasan

  1. terimakasih atas informasinya jangan lupa kunjung kami
    di http://blackwaletcare.com/sabun-untuk-biang-keringat-bayi/

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish