Rahsia Payudara Besar, Anjal, Cantik Dengan PRIME BUST CREAM (PBC)

by - September 07, 2017

PRIME BUST CREAM ( PBC )|Sharing kali ini sememangnya penting untuk gigirls semua, terutama yang sudah berumah tangga, yang belum.kahwin, nikah pun okay je...lagi bagus hehe. Rahsia dan tips untuk dapatkan saiz dan bentuk payudara yang menawan, besar, mampat, anjal, dan yang penting tak mengelebeh. Ya..nampak lucu, malu, tapi sememangnya serius... Betul kan? Payudara sememangnya aset wanita yang sangat penting untuk dijaga terutama yang sudah bergelar isteri, ibu, meningkat usia tu.....opppsss rahsia kita² aje tau

Prime Bust Cream

Packaging botol dalam bentuk pam...lebih mudah

Dengan Prime Bust Cream ( PBC ) masalah payudara kendur, kecil, saiz kurang menarik, menggelebeh, kecil dapat diatasi. Dengan hanya sapuan nipis dan lembut krim bust PBC. Mudah sangat, hanya sapu secara nipis disekitar payudara, buat urutan lembut dan nantikan hasilnya selepas 7 – 14 hari, akan ada rasa denyutan² halus sekitar payudara, menandakan PBC sedang bertindak dengan tisu dan otot payudara.

Mudah, selamat digunakan

Haruman wangi, mint dan ringan serta mudah serap

Bau Prime Bust Cream ni, wangi sangat....dan rasanya hangat², mint² berangin gitu, jangan risau PBC tak mendatangkan mudarat, kerana ia sudah disahkan selamat dan diluluskan oleh KKM serta bebas daripada bahan berbahaya.


Semak tarikh luput

Pastikan yang original

Prime Bust Cream ni actually dah femes dan viral diluar Malaysia, even si Lisa Pinelle dan Holly Wolf model antarabangsa tu pun pakai PBC ni. Untuk kesan yang lebih optimum dan berkekalan, disarankan untuk menggunakan 1 -3 botol Prime Bust Cream dan sebotol PBC berharga RM79.90

Perbezaan sebelum selepas




Kelebihan Prime Bust Cream :

  • Membantu mendapatkan saiz payudara yang nesar dan mampat tanpa sebarang pembedahn plastik
  • Menegangkan payudara
  • Membantu melancarkan peraliran darah sekitar payudara
  • Diperbuat daripada bahan yang selamat dan bebas kimia
  • Diluluskan KKM
  • Botol dan packaging yang kecil, mudah dibawa kemana²
  • Mudah dan selamat digunakan
  • Murah berbanding plastic surgery


Nanti boleh refer FB Page, IG BeautyMeCosmetic untuk baca, tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dan berjaya dapatkan payudara cantik, mampat, anjal dan menarik dengan pengguna PBC.

Call / Whatspp : 6018-9084 145  |  011-2717 2016
FBbeautyme.hq/
IGpbc_hq/



You May Also Like

4 ulasan

  1. Hehee, rahsia kita-kita je tau ~
    PBC nih membantu untuk anjalkan smeula....fuhh, terbaikkk nih produkk !

    ReplyDelete
  2. Memang wangi sangat-sangat. I like hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish