Tutorial Cara Convert Video, Audio Dari Youtube, FB, IG Percuma Melalui Android

by - September 08, 2017

Tutorial cara convert video youtube,  facebook, instagram ke format yang diingini melalui android |Selama ni tercari² juga cara nak convert atau tukarkan format video, audio terutama dari youtube tu semua kan. Nak yang simple dan boleh di convert guna android je...tak leceh. Just copy link video, audio yang korang suka, paste dan convert...for free ok



Firstly korang kena ke WEB INI dan mudah je, copy link video, audio yang korang suka dari FB, IG, Utube dan sebagainya dan paste diruangan atas tu. Then klink lah ke format mana yang korang nak  kalau audio aku selalu pilih mp3 dan video tu mp4 je. Haha..penuh segala video zumba, tuto makeup, masakan dalam phone ni


Dah klik convert, korang klik download, automatically ia akan masuk ke phone / micro sd phone korang. Cari je nanti dan klink convert again untuk convert lagi. Selamat mencuba




You May Also Like

8 ulasan

  1. thanks sharing ... senang lepas ni nak convert bagai ...

    ReplyDelete
  2. tq for sharing...kalo kita nk download music masuk ke hp mcm kita nk wat video ada music mcm2 tu mcm mana ek..tau tk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, kat utube copy link lagu tu, paste dan convert jd mp3.... Nak guna app 4shared lagi senang..x payah covert lg

      Delete
  3. tutorial yang sangat berguna..trima kasih berkongsi

    www.kickstory.net

    ReplyDelete
  4. Wah tutorial tu senang sangat nak follow. Terima kasih bagi tunjuk ajar 😊

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish