Gindaco Takoyaki Besar, Sedap, Filling Banyak

by - October 06, 2017

Haishhh kenapalah dari dulu tak try Gindaco takoyaki haha. Selalu beli yang lagi satu brand tu..tak pun layan takoyaki dari pasar malam je. Hari tu, sempatlah order dan cuba takoyaki dari Gindaco di Mid Valley... Wahhh i is suka packaging nya wehhh... takoyaki duduk dalam sampan hehe..comel la..dan saiz takoyaki gedabak hokey...macam² jenis pula ada..fillingnya...harga range nya sekitar RM14++ ada 6 biji....nak lebih pun ada...tak sempat snap menu hehe

Mangkuk kertas ala sampan ni macam dibuat dari buluh...bukan kertas

Topping tu..recik sangat


Wahhh sedapnya...melting sangat..kalau nak makan di kiosk Gindago pun boleh, ada kerusi dan meja...yang bestnya..takoyaki ni crispy di bahagian luar...dan lembut di dalamnya...filling memang penuh dalam tu...lembut..sedapnya..tak silao selain takoyaki...ada jual aneka Japanese mee, dessert..memang beratur uolss...huh craving lagi ni...kena repeat..nak try yang lain pula


You May Also Like

2 ulasan

  1. My fav! Aduh ni kalau makan.. kenyang .. besar, banyak pulak tu.

    ReplyDelete
  2. meriah toppingnye...lama xmkn takoyaki ..biasa mkn yg kt aeon tu tako tao

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish