Kasut, Sandal, Boot, Cantik Berkualiti Di HYPERSHOE KIP MALL BANGI

by - October 13, 2017

Pelbagai design kasut, sandal cantik, trendy di HYPERSHOE KIP MALL, BANGI | Korang jangan terkejut tau..design² kasut, sandal, boot cantik² , trendy murah² aje di Hypershoe. Bukan kasut untuk perempuan je, malah pelbagai pilihan untu lelaki dan kanak². Hypershoe KIP Mall, Bangi ni adalah branch terbaru Hypershoe dan ia merupakan branch ke 32 sejak tahun 1996. Memang tengah banyak promo, diskaun sekarang.

Hypershoe KIP Mall, Bangi

Sabtu lepas, sempat singgah ke Grand Opening, Hypershoe KIP Mall Bangi ni, ramai sungguh pelanggan, nasiblah ruang Hypershoe ni luas, memang selaesa dan tak jadi masalah kalau datang sekeluarga terutama yang ada anak²  kecil cuma perlu hati² masa naik tangga... Di Hypershoe, bukan je ada menjual kasut² , sandal malah ada juga menjual beg sekolah, kasut sekolah, kasut sukan..dan banyak lagi.

Mix Point Sport

Mix Point Men cantik bergaya

Aneka pilihan bag sekolah, di Hypershoe

Memang rambang mata dibuatnya, dari kasut anak² , kasut kita sampailah ke kasut shuben...banyak pilihan, memang trendy, style..dari segi warna, design dan dah sah² berkualiti. Dalam banyak² brand kasut yang ada, yang menjadi pilihan kami, dan best seller adalah dari Mix point, Mix point sport untuk lelaki dan wanita..memang designnya sporty dan trendy.

Pilihan kasut kanak² comel

Kids shoes comel²


Suka sangat design wedges yang ni



Sandal ni kaler semua tengah in

Dan Vertini untuk wanita memang korang melekat di tepi rak kasut tu, blur nak pilih mana satu serta MPkids untuk kanak². Kalau yang budak² perempuan ni....geramnya..comel sangat tau


Antara yang menarik pada hari tu adalah, jualan kasut RM1 untuk belian atas belian untuk kasut terpilih...en shuben grab kasut dia dan Adam hehe..memang cantik..selesa. Aku sampai nak dekat 2 jam duk pilih mana satu, semua nak haha...last² aku grab ladies boot..kaler brown ni...mesti korang tak percaya, harganya hanya RM69.90 ... Cantikkan....nampak mahal sangat. Dan kalau korang suka sandal, heel...mesti kena beli sebab design kat Hypershoe ni ringan sangat, tak berat...even tapaknya tebal..best..

Ladies boot ni nampak mahal kan

Next time kena repeat lagi, sebab hari tu ada berkenan kat satu wedges ni hehe...ohhh kalau korang berdekatan dengan KIP Mall, Bangi bolehlah singgah ke Hypershoe...boleh cuci² mata hehe
Hypershoe :
https://www.hypershoe.com

Hypershoe Facebook https://www.facebook.com/hypershoe/

Outlet Hypershoe
https://www.hypershoe.com.my/outlet-locations

Hypershoe KIP Mall
Lot M-02, M-03, M-04, M-05, G-05/2, KIP Mall Bangi, No 1, Jalan Medan Bangi, Off Persiaran Kemajuan, Seksyen 6, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor
https://www.hypershoe.com.my/outlet-locations

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish