MYCYBERSALE17 | Cara Rawat Ekzema Dan Kulit Sensitif Dengan The Olive Tree

by - October 09, 2017

MYCYBERSALE |The Olive Tree
Hai olsss...ehh dah set date, prepare wallet ke belum hehe. Lagi beberapa hari je MYCYBERSALE akan berlangsung. MYCYBERSALE merupakan online sale terbesar di Malaysia yang diadakan setiap tahun anjuran MDEC. Pada tahun ni MYCYBERSALE akan berlangsung pada 9-13 Oktober. Time ni la, lebih jimat dan berbaloi untuk kita shopping, sebab time ni banyak sangat diskaun sehingga 90%, promosi, free gift dan bermacam lagi selain ribuan pilihan produk dan jenama dari dalam dan luar negara. Tak perlu lagi berasak² di mall, hadap tol, jam semua..online shopping je...bijak kan hehe


Dapatkan produk The Olive Tree di MYCYBERSALE

Yeahhh sempena MYCYBERSALE ni, The Olive Tree rangkaian produk penjagaan badan dan rambut yang natural dari Australia pun ada tau. Kesemua produk dari The Olive Tree adalah berasaskan olive / zaitun yang tinggi kualitinya serta bahan natural yang lain.

Packaging The Olive Trer yang mesra alam

Paling penting dan bagusnya produk dari The Olive Tree adalah ianya tidak mengandungi PARABEN, SLS, SLES, PEWARNA, FRAGRANCE, EDTA, CHEMICAL, ANIMAL TESTING So tak perlu risau lagi, dan ianya hypoallergenic, vegan, biodegradable tak ada masalah untuk yang ada allergi, dan sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, kulit kering mahupun kulit sensitif. Antara produk yang aku suggestkan adalah Olive Oil Soap, Argan & Rosehip Oil Body Lotion dan Lavender Chamomile Shampoo

Olive Oil Soap...bentuk tak sekata sebab ianya handmade tau

Olive Oil Soap 100g
Ingredients : Olea Europea ( Olive ) Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide
Olive Oil Soap hanya mengandungi olive oil dan essential oil. Olive Oil Soap ni sesuai digunakan diseluruh badan, boleh dipakai sebagai facial cleanser dan sabun badan...wahhh best kan
Selain melembutkan kulit, menanggalkan mekap, antioxidants, merawat jerawat . Dan dijamin selamat. Disebabkan ianya natural, sabun ni mudah cair, so untuk elakkan ianya cepat cair...selepas guna..korang letakkan diatas soap dish..biar kering dan masukkan semula kedalam bag yang dibagi dan gantung. Harga seketul Olive Oil Soap ni hanya RM27.90


Lotion The Olive Trer sesuai dengan seisi keluarga

The Olive Tree Argan & Rosehip Body Lotion 250ml
Tekstur The Olive Tree Body Lotion ni,  halus, ringan dan tak melekit...bila apply...ratakan..dan mudah diserap...tiada rasa melekit, berlengas..tapi sejuk je..rasa relax...dan baunya natural..
Antara bahan utama Argan & Rosehip Body Lotion ini adalah , Aloe Vera, Olive, Grape Seed Oil, Rose Ship Oil , Argan Oil  Thyme, Lavender, Rosemary. Wah patutlah, relax..calm je rasa...dah macam ada di spa. Memang best untuk rawat kukit kering, sensitif, eczema, psoriasis sebab ianya kaya denga  Vitamin A, E, fatty acid . Aku suka pakai ditangan dan kaki terutama siku dan tumit hehe..memang jadi lembut, lembab. Harganya hanya RM 79.90


The Olive Tree Shampoo ni sesuai untuk kulit sensitif juga

Lavender Chamomile Shampoo 500ml
The Olive Tree Lavender Chamomile Shampoo ni, warnanya jernih dan semerbak bau best, calm dan natural dari rosemary, lavender,chamomile, olive tu...takdelah bau melampau² wangi macam yang biasa..memang natural sangat dan buihnya halus. Sesuai untuk kulit kepala yang sensitif, gatal²....Memang best, kulit kepala tak gatal, rambut lembut...tapi part kelemumur tu mungkin ambil masa sikit kot...Harganya RM 89.90

Lebih jimat, berbaloi shopping time MYCYBERSALE 

Dan lebih jimat bila beli time berlangsungnya MYCYBERSALE nanti. Must grab uolssss !!!!  Dapat diskaun 10.% untuk setiap belian apa² barangan. Sempena MYCYBERSALE 9-13 OKT The Olive Tree menawarkan

  • 20% diskaun untuk minimum belian RM 300
  • Special offers untuk produk The Olive Tree yang terpilih
  • Free shipping seluruh Malaysia
  • Free shipping untuk belian 50 USD ke atas untuk negara Asian terpilih seperti Singapore, Brunei, Indonesia, Philippines, China & Hong Kong
  • Serta pelbagai promosi dan diskaun,  belian lebih jimat dan berbaloi tau..

Belian boleh dibuat di http://www.sushivd.com/olive atau untuk lebih info, boleh terus ke

Web page : 







You May Also Like

3 ulasan

  1. macam menarik je produk ni. Nak terjah mycybersale jugak ni!

    ReplyDelete
  2. Menarik ni..okay nnti kita terjah...
    nieyl nak ajak join giveaway nieyl..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Peluang terbaik untuk dapat harga yang mengancam..


    Rugi tak ambik kesempatan

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish