Penawar Batu Karang | GLAMOHEALTH

by - October 16, 2017

Hai korang, nak tanya...korang, family atau kawan² korang ada tak alami masalah batu karang , kencing tak lawas semua tu ? Huh seksa tau penyakit...even aku Alhamdulillah tak ada masalah batu karang, tapi aku ni jenis susah ' membuang ' pagi² .. Almaklumlah aku ni kan rajin sangat minum berliter² air haha. Ehhh kalau dibiarkan, boleh membahayakan usus tau..so aku try GLAMOHEALTH minuman botani, adunan tradisional ni...katanya mampu merawat permasalahan berkaitan pencernaan.

Glamohealth Adunan Tradisional

Glamoheath disahkan Halal dan buatan Malaysia

Kenapa aku cuba GLAMOHEALTH ? berbanding yang lain ? Sebabnya ia diperbuat daripada adunan tradisional...kalau tengok..semua bahannya biasa ditanam oleh mak², nenek² kita..contohnya daun durian belanda, daun belalai gajah, daun dukung anak dan banyak lagi. Kebanyakannya membantu penghadaman, antioksidan, memelihara jantung dan usus..memang bagus. GLAMOHEALTH juga merupakan buatan Malaysia yang disahkan Halal oleh JAKIM, MESTI dari KKM. So kita boleh amalkan tanpa was². Antara ramuan istimewa GLAMOHEALTH adalah :

Lemon Menyihatkan usus, jantung dan sistem pencernaan juga kaya dengan Vitamin C
Ubi bit merah Membersih hati, ginjal serta menurunkan kadar kolestrol
Daun dukung anak Memecah batu karang, merawat cirit birit dan asma
Selasih Meningkatkan sistem imun, melegakan kembung perut, sembelit, bqtuk dan menurunkan kadar gula dalam darah
Madu Mencegah kanser dan penyakit jantung, meningkatkan kadar metabolisme , stamina dan mengelakkan diabetes
Daun Celery Anti-oksidan serta menurunkan tekanan darah
Buah delima Anti-oksidan, kaya Vitamin C, merawat kulit dan awet muda
Daun durian belanda Mencegah kanser payudara, membantu tidur lena, meningkatkan sistem imun
Daun belalai gajah Melancarkan aliran darah, melegakan sakit pinggang

Bahan tradisional yang banyak khasiatnya

Satu cup sebelum tidur mampu merawat masalah
pencernaan


Cara pengambilan GLAMOHEALTH pun mudah je, tak renyah, tak perlu bancuh,, hanya minum 30ml / 1 cup sebelum tidur. Rasanya ada masam² sikit, mungkin dari rasa lemon dan delima...tak pekat,  cair aje...Kalau boleh sejam sebelum dan selepas minum GLAMOHEALTH jangan minum air, terus je tidur, so pagi² besok baru minum air untuk dapatkan kesan yang lagi best.

Aku lepas 2-3 hari amalkan GLAMOHEALTH memang pagi² lebih ceria haha...tak ada lagi termenung² dalam toilet haha. Senang, lawas dan tak perlu dipaksa hehehe. Badan pun rasa lebih ringan. Selain kita amalkan GLAMOHEALTH ni aku suggestkan amalkan minum air masak 4liter atau 8 gelas sehari untuk kebaikan usus, pencernaan kita.

Ia boleh diamalkan dari kanak² usia 11 tahun. Kalau yang ada batu karang, boleh tengok batu tu akan keluar melalui air kencing, banyak testimoni berjaya dengan amalkan GLAMOHEALTH. Satu botol ni mengandungi 400ml dan boleh tahan sehingga 13-14 hari penggunaan


Sebenarnya GLAMOHEALTH bukan saja untuk merawat masalah batu karang, sembelit dan kencing tak lawas...malah banyak lagi khasiatnya...antaranya :

  • Memecah batu karang dalam buah pinggang, hempedu dan saluran kencing
  • Melancarkan sistem pencernaan dan perkumuhan
  • Melegakan pedih ulu hati
  • Merawat buasir, sembelit dan kencing tak lawas
  • Mengawal kadar gula dan kolestrol dalam darah
  • Melancarkan peredaran darah
  • Mencegah pengerasan arteri 

Sebarang info lanjut, boleh layari :



You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish