Review | AMY SKINCARE

by - October 06, 2017

Fakta tau.. Bukan auta yang Vitamin C memang bagus untuk dalam dan luaran badan. Sampai ada yang sanggup habiskan ribuan ringgit untuk buat drip, injection masukkan Vitamin C ke dalam badan untuk cantik, cerah, putih tau. Huishhh ngerikan..lagi ngeri kalau ia tak de kelulusan KKM. Umur makin meningkat, kadar penghasilan kolagen semulajadi dalam badan pun mula menurun, dengan pemakanan yang tak seimbang..memang akan buatkan kulit kita bermasalah, tua sebelum usia hehe... Sebab tu nak share kan dengan korang AMI SKINCARE ni, hah..kita rawat kulit dari luar dengan produk yang diperkaya dengan Vitamin C

AMI Skincare

Sebelum pot pet pot pet.... Mesti korang nak tau kan..disahkan KKM tak?  Ofcoz uols...disahkan KKM, ada GMP semua...no worries ye. AMI SKINCARE ni ada 3 item didalamnya..cute, dalam bentuj tiub, saiz yang mudah untuk dibawa travel..ada Qo-C Cleanser, Quitty-K Serum dan VV-2 Night Sticky Serum. Kebaikan AMI SKIN CARE adalah :

3+1 hot killer vitamin


  • Mencerahkan kulit dan meratakan tona kulit
  • Anti-Aging
  • Merawat dan menyembuhkan parut
  • Menyembuhkan jerawat
  • Melembabkan wajah
  • Melindungi kukit dari sinar UV
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit Mengurangkan kedutan dan garis halus
  • Mencerahkan kulit
  • Meningkatkan pengeluaran kolagen



Cleanser

Qo-C Cleanser 50g
Clenser dalam bentuk jel jernih...ringan..buih halus dan kalau pakai, muka tak rasa macam pedih² tu. Bau memang best.ada ekyrak tea tree.. .mild macam tu. Dan kukit jadi lembap je lepas tu. Cara guna, sama je macam cleanser yang lain


Packaging comel

Quitty-K Serum 20g
Bau serum ni lagi best uols. Yang ni boleh pakai siang atau malam. Sama juga jernih warnanya, sejuk, ringan  dan mudah serap. Macam water base je. Pakai nipis je...raakan seluruh muka, aku suka pakai as a base sebelum pakai apa² makeup, semua tu.



VV-2 Night Sticky Serum 10g
Serum yang ni untuk waktu malam, pun sama apply nipis je... Elakkan kawasan bibir dan mata. Serum yanh ni warna putih dan agak sticky dan berat..tapi serap dengan bagus..sekejap je lekitnya tu...bau pun best..teksturnya ala² sunscreen lotion tu.

Testimoni AMY Skincare


Dan untuk korang, pembaca setia...khas untuk korang...ada voucher diskaun RM40 untuk belian AMY SKINCARE...  caranya hanya mention nama BLOGGER MAMA DARWIISH masa buat belian...selamat menggojes korang. Dan untuk kepuasan korang, boleh lah tengok testimoni² berjaya guna AMI SKINCARE ...




Website : 

Facebook :

Instagram AMI Legacy :



Penafian :
Kesan penggunaan mungkin berbeza mengikut jenis kulit dan cara penggunaan individu. Review berdasarkan penggunaan sendiri


You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish