Beli Dan Tebus Produk Ekslusif HappiPlayGround Di WATSONS

by - November 15, 2017

Watson HappiGoHoliday kini kembali. Bertempat di new Watson store di NU Sentral, Watson telah merasmikan promosi terbaru iaitu Watson HappiGoHoliday, kolaborasi antara Watson dan Happiplayground sempena jualan akhir tahun dan musim travel tak lama lagi. Beli & Tebus beraneka barangan ekslusif daripada produk Happiplayground sah sehingga 4 januari 2018. Tawaran ini hanya untuk Watson VIP member sahaja.

Watson HappiGoHoliday

Happiplayground merupakan jenama terkemuka dari Hong Kong yang terkenal dengan produk eco-friendly dengan karaktor comel. Terdiri daripada rangkaian penjagaan kesihatan dewasa dan kanak-kanak.  Launch even pada hari itu turut dihadiri oleh Caryn Loh, General Manager Watson Malaysia, Danny Hoh, Customer director, Foo Hwei Jiek Head Of Trading serta media dan blogger.

Antara yang hadir...

Produk dari happiplayground yang menjadi pilihan ramai

Bermacam produk ekslusif dari Happiplayground yang ditawarkan, seperti hand soap, hankies, berus gigi kanak-kanak, lip balm, washproof plaster, mosquito repellent & spray, facial oil absorbent, fruity mask, baby wipes dan banyak lagi.

Model memperagakan produk ekslusif yang boleh ditebus oleh VIP Member Watson

Produk ekslusif sempena kempen Watson HappiGoHoliday

Hanya perlu membuat belian RM20 untuk dapatkan 1 stiker bermula 8 Nov 2017 sehingga 26 December 2017 di seluruh cawangan Watson . Memang banyak produk yang cute, best mesti korang redeem nanti while stock last ...antaranya :


  • Waterproof travel holder ( 2 stiker = RM 9.90 )
  • Toiletries bag ( 4 stiker = RM 19.90 )
  • Neck Pillow ( 8 stiker = RM 29.90 )
  • Cabin Sized Lugagge Bag ( 10 stiker = RM 79.90 )
Untuk lebih info boleh kunjungi cawangan Watson berdekatan atau log on to www.watsons.com.my
You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish