Propa Je Lebih Haha McDonald’s Double Spicy Chicken Deluxe

by - November 04, 2017

McDonald’s Double Spicy Chicken Deluxe, kepedasan berganda katanya hehe... Semalam sempat merasa, acah² masuk challenge #NoDrinkWater tu, kalau menang dapat 1 set free haha. Gigih kan. Harga 1 set large RM20 bape sen ntah


McDonald's Double Spicy Chicken



Seriously...whattttt mana pedasnya hehe...bagi aku yang dah biasa makan pedas...this is not double spicy...sorry hehe...ala² Ayam Goreng McD yang spicy tu... 2 bun diapit 2 lapis ayam fillet...ada mayonis beserta salad...sedap..moist, juicy..Cuma aku add on sos cili hehe..baru feel..korang boleh layan live tu dekat FB aku atau ke utube channel.....not bad untuk try...tp carilah kepedasan tu kalau jumpa hehe

You May Also Like

2 ulasan

  1. Jemput singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

    ReplyDelete
  2. Esok nak try la... nak kena buat drama ke x hihihi

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish