Cendol Durian Sungai Buloh

by - December 25, 2017

Cendol durian antara dessert carian netizen sekarang hehe. Apa² yang berkaitan dengan durian, confirm laku jualan korang. Sekarang bersepah orang jual durian, cuma kali ni aku perhatikan, banyak yang jual ikut kg atau timbang. Kalau dulu biasa beli yang raga tu, seraga 2-3 puluh ringgit je huuu..sekarang..1kg pun main 20-30 ringgit...apakan daya...nak makan...beli je la


Cendol Durian fresh...lemak manis berkrim yamehhhh

Hahhhh pekenan tengah panas...layannn

Cendol durian ni RM10 , boleh tahan banyak... aku share je...durian 2 ulas..jirus pula dengan air gula merah tu...pehhh durian tu.. Fresh bukan frozen

Adam fan durian tegar hehe

Siap tapau..hehe..tak berat kereta bawa duri


Sebelah orang jual durian..sebelah jual cendol..memang ngam sangat lah...kata cik abang kat sini murah dari area rumah kami..serendah RM10per kg..tak silap paling mahal RM25 ... biasa je...bukan Musang king, Udang apa semua tu....ok isinya..kami beli RM50...malas nak bawa duri balik..suruh je tapau hehe... Sedappp murah..lokasi.. Jalan Paya Jaras, Sungai Buloh

Hilang demam dapat deriannnnn hehe

Bella blur nak durian ke nak cendol??? 

Memang berbaloi, sebab boleh belah sesiap kat situ....boleh makan kat situ...tak silap ada juga juak durian untuk buat tempoyak tu


You May Also Like

1 ulasan

  1. Sana Sini durian... Org yg tak makan durian macam sy pening tgk.. Hehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish