Face Mask SAVEE RM1 je !!!

by - December 28, 2017

Serius beb...harga face mask RM1 je... Hello...bukan brand cap ayam atau dah nak expired tau...tapi daripada brand Malaysia iaitu SAVEE. Dah ada di Malaysia sejak 2007, dan produk SAVEE mengkhusus kepada kosmetik...dan body care.

Even harga nya murah, no worries sebab SAVEE ada GMP , ikut piawaian Halal Malaysia dan dibuat daripada bahan natural, okay...aku research dulu, bukan main sembarangan , bila tengok murah hehe. Sebelum ni aku lalu tapi tak beli, lepas layan si Syafiera puntmya story, macam syiok je..apa lagi..kali ni aku beli..hebatkan pengaruh beauty blogger haha

Savee face mask RM1 ..meriah kau haha

Rambang mata beb..bermacam jenis mask ada..paper mask, scrub mask, powder mask...ntah apa lagi semua seringgit..adoiii...

Menyesal tak borong kan...



Macam sayang nak beli banyak..bila sampai rumah, menyesal giler tak borong..ye lah..murah tu..mana nak dapat face mask RM1...drug store pun yang murah 3 keping RM10..aku beli RM20 mask...RM30 hair care

Peel off mask dan eye mask

Powder mask Savee...ala² masker

Lips tatoo, lip balm, eye shadow, ampules semua ada RM1 juga. Perfume, shampoo, conditioner, hair serum, mask yang gedabak tu RM10....

Gedabak kan...memurah je uolsss


seriously best hair care tu, aku cuba dah..syiokk

Yang ni aku beli dekat kiosk SAVEE di Berjaya Times Square...kali ni dorang on sampai New Year... Selalu SAVEE open kiosk kat situ...kat mall yang lain pun..korang kena rajin survey...di www.saveebeauty.com kalau nak beli online pun boleh je...cuma sayang nak bayar postage hehe

You May Also Like

6 ulasan

  1. murahnyaa. sini susah nak cari face mask murah mcm ni. tskkk.

    ReplyDelete
  2. Kat Times Square ke?ala, husband kurang rajin nak ke area sana sbb jammed..haha

    ReplyDelete
  3. sy pun dah cuba. beli masa shopping kat PKNS. Sy beli mask muka 15 keping. So far dah pakai and result dia sama je dgn mask yg selalu beli kat drugstore. Sbb sy mmg rajin pakai mask. Lepastu rasa menyesal lak tak borong byk2. Murah gilaa kottt hahaha

    ReplyDelete
  4. uit...murahnya..nanti akak nak survey..bestnya dapat borong banyak gitu

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish