Jordan 180th Anniversary

by - December 29, 2017

Pemilihan berus gigi, ubat gigi, floss dan sebagainya amatlah penting mengikut kesesuaian seseorang.Jordan adalah jenama penjagaan oral kanak² mahupun dewasa sejak 1837, menjadikannya jenama yang dipercayai sehinggga sekarang. Jordan meraikan ulangtahun ke-180 pada tahun ini. Tahniah Jordan !!!

Jordan 180th Anniversary

Pada mulanya ditubuhkan pada tahun 1837 sebagai perniagaan keluarga kecil Norway, Kumpulan Jordan yang berpusat di Oslo kini menjadi peeintis di Scandinavia. Seorang perintis dalam pembangunan dan pemasaran produk penjagaan mulut canggih, jenama Jordan adalah merangkul gaya hidup pilihan!

Pelbagai pilihan saiz, warna, bentuk dan berus

Rekabentuk dan warna menarik


Kualiti produk penjagaan oral Jordan dipeebuat daripada bahan berkualiti , selamat direka khas dengan teknologi terkini oleh mereka yang pakar....sempurna dari segi fungsi dan estetika.

Pilihan berus gigi kanak² mengikut usia

Didatangkan dengan pelbagai variasi..mengikut kesesuaian umur, jantina, saiz , bentuk dan warna...harganya pun memang berpatutan..sebab itulah Jordan kini menjadi pilihan rakyat Malaysia..dan mampu bertahan hingga kini..details lanjit boleh rujuk JORDAN Asia Pacific


You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish