Pengalaman Pertama Shooting Iklan Dengan Adam

by - December 27, 2017

Shooting iklan promosi je kisahnya...disiarkan di page Hypershoe sempena promosi kembali ke sekolah. Tapi excited nak share pengalaman kat sini. Excited mengalahkan masuk iklan tv hehe. Actually hari tu, ada PR cari kids talent untuk shoot iklan berbayar...so hantarlah gambar Adam....saja cuba²..Bella tak boleh sebab client nak umur 7 tahun ke atas

Time ni tengah buat last part hehe

Hari berikutnya PR minta gambar lagi, dan video pendek Adam beraksi didepan kamera...ye lah..faham...tak boleh 'camera shy'...ok...Adam dipilih.mdan tak sangka client tu minta sekali gambar, video aku hehehe....aku bagi je link Utube channel..so client refer kat sana je lah

Adam tengah hafal dialog


Alhamdulillah kami dipilih hehe...macam aku dah biasa shoot untuk channel utube, so ok kot..macam Adam ini pengalaman pertama....agak malu, kekok, takut.....kena pula hafal 'line' tu...tapi bangga sebab Adam usaha dan siapkan kerja



Dalam tempoh shoot ni, videographer banyak phsyco Adam dan pair nya..'kakak' bermain dengan emosi kanak² . Kami mak ayah macam cuak juga hehe bila dorang start letih, hilang fokus..sampai client belanja kami lunch KFC hehe

Memang seronok..sebab client, videographer...anak² bekerjasama dan tak stress sangat...part aku past sekali dan lafazkan cuma 1 line....hehe..best...sempat juga shopping keperluam sekolah Adam di Hypershoe...ohh kami shoot di Hypershoe Kepong..Full iklan korang boleh tengok di https://www.facebook.com/hypershoe/

You May Also Like

5 ulasan

  1. Tahniah adam ada bakat terpendam

    ReplyDelete
  2. alahai.. sweetnya.. anak aiin ke dalam iklan ni.. alahai aiinn.. comeyyy.. videographer tu pun alahai.. suka cina pelat2 camtu.. haha

    ReplyDelete
  3. dah tengok..alolo homey mak & anak..haha

    ReplyDelete
  4. good job adam...wah..tak lama lagi dah boleh berlakon ni

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish