Tony Roma's Beef Ribs The Best In Town

by - December 27, 2017

Siapa kat sini penggemar daging ? Rusuk atau ribs khususnya ? Mesti Tony Roma's dah familiar dengan korang kan. Sebut Tony Roma's mesti terbayangkan bau asap daging, ribs yang dibakar, sos BBQ yang meleleh...huhhh

Tony Roma's Beef Ribs

Last weekend berkesempatan raikan year-end dengan rakan blogger dan media di Tony Roma's , Melawati Mall, oh ye kalau nak tahu outlet Tony Roma's di Melawati Mall ni adalah outlet ke 13 di Malaysia..dan dah beroperasi selama 4 bulan , sejak Ogos lepas.

Tony Roma's di Malaysia sejak 2006, bermula di Sunway Pyramid

Okay acah² cute sebelum membaham ribs hehe

Tony Roma’s lip-smacking beef ribs memang awesome, lembut, juicy, berdaging...lerai dari tulang..Seriously tak berbau okey...kena pula dengan BBQ sos tu, boleh hadap sorang kot...

Ribs the best in town

Arghhhhhh berkilat, sedap...nya perapan

Sorry #hakakkpop tolak pisau dan garfu haha

Coleslaw tu tak lembik, berair sangat, best dan mash potato tu pehhh padu, macam ada beef bacon dalam tu

Mash dan coleslaw yang fresh

Strawberry Romarita..dihidang dalam sugar rimmed-glass...nampak sexy...memang favorite aku, so tak adalah loya sangat lepas telan ribs berketul² hehe. Campuran strawberry, orange dan jus limau...

Make me smileeeee

Sugar rimmed-glass ni...pehh meleleh ada masam² manis

Ohh ye di Tony Roma's bukan hanya menyajikan menu daging, ribs..tapi ada juga menyediakan menu sedap² seperti seafood, steak, chicken, lamb, sandwich, burger, salad, appetizer, pasta, malah dessert yang awesome dan semuanya sesuai dengan citarasa pelanggan Muslim

Facebook :
https://www.facebook.com/TRMALAYSIA/

IG :
TRMalaysia

Web : 
www.tonyromas.com.my

You May Also Like

3 ulasan

  1. lama xmkn kt tony roma's..ni dh buka kt melawati mall bole la terjah

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap sangat! kena pergi niii.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish