ASHRIN FOOD Sandwich Delivery Dan Supplier KL

by - January 06, 2018

Sandwich sedapnya kan..tak kisah dimakan pada bila² masa, sarapan, tengah hari.....pendek kata bebila masa je kan. Dan sandwich adalah hidangan lengkap dan berkhasiat berbanding fast food yang lain, sebab dalam sandwich cukup dengan karbohidrat, protein, vitamin, serat, lemak dan sebagainya.


Persoalannya, rajin ke?  Sempat ke nak sediakan sandwich ni..memandangkan majoriti netizen sibuk belaka...hehe..no worries dengan Ashrin Food..sandwich boleh dimakan bila² masa sahaja huhu even untuk majlis keraian, koprat, jamuan dan lain²


Ashrin Food menjual pelbagai jenis sandwich di sekitar Kuala Lumpur..dan jangan tak tahu, Ashrin Food juga merupakan supplier sandrwich...untuk restoren, kantin, kiosk tu semua.



Terdapat 10 Jenis Sandwich Ashrin yang korang wajib cuba adalah Tuna, Chicken, Sardin, Fish, Crab, Prawn, Egg Mayo, Vege Coeslow  dan Cheese

Ashrin Food sandwich ni ada 2 pilihan saiz iaitu :
  1. Mini – Sandwich Boxes 
  2. Single sandwich – Superbig 

Kenapa kena cuba sandwich dari Ashrin Food



  • Boleh suka hati request nak sayur / tanpa Sayur atau nak pedas atau normal
  • Rotinya sedap dan tebal, gebu dan tak keras
  • Inti dimasak terlebih dahulu mencapai citarasa 
  • Inti banyak, tebal
  • Kotak dan packaging yang kemas berkualiti
  • Mempunyai Ketahanan / Tarikh Luput. 
  • Free Notes / Wishes jika nak hantar kepada seseorang
  • Free Gift |Other Menu| jika pembelian melebihi RM100 ke atas
  • Menu sampingan: coklat boxes & Coklat jar


Untuk pertanyaan, tempahan atau korang berminat nak jadi ajen...boleh terus hubungi :

Facebook : 

Instagram



Email:  ashrinfood@gmail.com

You May Also Like

2 ulasan

  1. waduuhhhh terus rasa laparrrrrrrrrrrr hehehe

    ReplyDelete
  2. dapnyeee suka sandwich lagi2 yang teloor hehe..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish