CARA HILANGKAN JERAWAT DAN EYEBAG DENGAN SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM & 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM

by - January 30, 2018

Hai korang..meh rapat² kita nak citer sikit....haha bukan gossip tau..ni citer nak cantik² je okay. Azam baru lah katakan. Cara, tips untuk rawat jerawat, pudarkan parut jerawat, garis halus..dan hilangkan eye bag, dark circle, mata panda semua tu..hanya dengan 2 produk dari SWISSVITA. seriously sangat membantu, dan aku dah try sendiri  SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM & 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM masa 7 hari macam tu.

Swissvita Qcne Solution Soothing Cleanser Cream & 3D Micrite All Use Eye Cream

Sebelum ni pun pernah aku guna spot serum Swissvita ni, dan aku share kan di SINI.  Firstly yang buatkan aku nak cuba SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM & 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM sebab ianya sangat natural dan gentle pada kulit. Kulit sensitif macam.aku, tak boleh sembarangan guna produk terutama skin care...takut nanti ada reaction, break out semua. FYI kesemua produk Swissvita diuji secara klinikal dan diuji pakar dermatologist. Kesemuanya bebas paraben, alkohol, pewangi, pigment...dan packaging produknya sangat bagus, siap ada aluminium seal untuk elakkan kerosakan, bocor dan sebagainya

Acne Fighting ! dengan  SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM . Pencuci muka jenis krim ini sangat halus, lembut pada kulit dan sangat sesuai untuk kulit berjerawat. Mengandungi Acid Citric yang membantu mencuci secara mendalam pada pori... Dan membantu menyingkirkan minyak, sel kulit mati semua tu.

Dalam bentuk tiub, tahan lasak, mudah dibawa travel

Berbeza dengan pencuci muka biasa, SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM sangat spesifik fungsinya untuk merawat masalah jerawat ni...membantu mengurangkan blackhead, white head, merawar kulit muka yang break out semua tu. 

Seriously lembit, halus sangat.... picit sikit je, buih nya dah banyak..even berbuih banyak...kesan jerawat tu tak terasa pedih...dan paling best kulit muka tak merah², pedih² atau mengelupas. Rasa lembut,  halus dan tak berminyak..better guna dalam ammount yang sikit..kalau buat kulit korang kering

Tekstur Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser Cream, lembut dan gentle pada kulit

Sukalah...sebab tak mengelupas haha

Sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi.... Cara pakai, senang....pakai je macam pencuci muka biasa tu....lepastu bilas dan keringkan. Cukup 2x sehari..pagi dan malam..dan kesan boleh dirasai dalam masa 7 hari....mengikut cara penggunaan yang betul dan konsisiten hokey....kena rajin, effort kena lebih..kata nak lawa kan. Harga RM 80 ( 100g)



SWISSVITA 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM

7 seconds miracles say good by to eye panda

Water base, mudah resap, tak melekit


7 seconds Miracle!  Haha..macam propa je kan..tapi betul beb..sungguh tak tipu..sebab aku dah melekat, rapat dengan eye cream ni haha. Sebelum ni aku tak berani pun pakai eye cream, sebab..main dengan mata ni kan..sensitif sikit. Lastly guna sampai nak habis dah ha SWIISSVITA 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM

Punca² terjadi eye bag, darck circle, panda eye :

  • Mata letih kerana terlalu lama terdedah kepada cahaya, terutama skrin tv, pc, phone atau kurang tidur
  • Kerap menggosok mata, kulit bawah mata menyebabkan kulit jd sensitif...
  • Kekurangan zat besi
  • Toksin berlebihan


Dot kecil je, urut sekeliling mata secara membulat


Masalah kedutan, garis halus, lingkaran gelap, eye bag semua tu...boleh dirawat atau dihilangkan dalam 7 saat je. Sebab tekstur cream ni sangat halus dan mudah resap kerana ia water based. Semua jenis kulit boleh guna cream ni tau. Harga nya RM 115 (15g )

Apply sikit je disekitar mata...urut membulat, perlahan²....memang sejuk je....dan bestnya ia tak melekit. Aku memang akan pakai sebelum tidur dan bangun pagi tu....lately anak meragam tak sihat, tidur pun tidur² ayam je.....mulalah mata jadi mata 🐼 huuu...sekarang aku sapu je...yeahhhh...tak ketara sangat nampaknya

Diskaun belian sebanyak RM 10 
Untuk setiap belian ( tanpa had minimum belian . Valid untill 28 Feb ) 
Kod : SWA10

SWISSVITA ACNE SOLUTION SOOTHING CLEANSER CREAM & 3D MICRITE ALL USE EYE CREAM boleh korang dapatkan di :

Aeon Dato Onn, Johor Baru
Hermosa | Zalora | Lazada

You May Also Like

1 ulasan

  1. Nurul suka yang eyebag tu.. hehehe.. boleh la beli lepas ni untuk hilangkan eyebag yang susah nak hilang ni.. :D

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish