Makan Sampai Kenyang, Bayar Ikut Suka Di BAKERI RAK

by - January 18, 2018

Korang..... MasyaAllah..hari tu kan, member ada cerita, pasal cafe dekat dengan perumahan kami, yang setiap Jumaat akan buat makan² sampai kenyang, bayar ikut suka hati, ikut ikhlas....besarnya pahala dorang. Patutlah sampai sekarang cafe tu still maintain bertapak, even kebanyakkan restoren, cafe lain yang gulung tikar

Bakeri Rak....

Bakeri Rak, terletak di Adenium, tepi jalan besar menghala ke Bukit Sentosa dan MK Land, actually pernah buat belian kek kat situ, kek blueberry..sedap sangat..moist...dan beat nya kat Bakeri Rak ni, dari dekorasi, staff, owner, music, suasana semuanya Islamic... Rasa chill, tenang je makan kat situ, produk bakery, western food semua ada

Ramai yang datang

Ni antara produk Bakeri Rak


So, aku dengan cik abang pun singgah lah pada hari Jumaat tu, memang betul setiap Jumaat dorang akan buat acara makan sampai kenyang, bayar ikut ikhlas...dan menu nya bukan biasa² tau..menu menari..macam hari tu kami makan Nasi Ayam, Kek Pandan Gula Melaka...macam² lagi..katanya ada juga hari² lain...ada.makan pagi, tengah hari dan minum petang.... Memang ramai kunjungan dan dilayan mesra..Alhamdulillah..mudahan Allah balas kebaikan mereka

You May Also Like

3 ulasan

  1. wah mkn smp kenyang ..byr seikhlas hati...smoga ownernya dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. Waaa dekat dengan rumah hr tu sambut besday sini .. makanan dia not bad , kek pun sedap .

    ReplyDelete
  3. Makin power la mekap pasni... Hehehhe... Tapi memang fd tu best...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish