TIPS SIHAT DAN CANTIK DENGAN SISTA STARDUST COLLA ROSE

by - January 15, 2018

Makin bertambah usia, makin risau tentang kesihatan, kecantikan , betul tak ? Samalah kita hehe. Nak pula macam aku, dah masuk 3 series ni, memang gigih nak sihat, nak cantik luar dalam. Selain pemakanan, gaya hidup yang sihat, pengambilan makanan tambahan,minuman kesihatan pun penting untuk topup nutrien yang diperlukan oleh badan. SISTA STARDUST Colla Rose , minuman campuran botani yang sedang aku cuba sekarang, adalah dalam seminggu....

Cantik sihat dengan SISTA STARDUST COLLA ROSE

Apa SISTA STARDUST Colla Rose ni ? Actually ini adalah minuman kesihatan...dari campuran botani, semulajadi yang bagus untuk menyihatkan, mencantikkan badan dari dalam hingga luaran.

SISTA STARDUST minuman campuran botani

Kenapa SISTA STARDUST Colla Rose ? Seriously , first aku teruja dengan  ramuan istimewanya, dan agak 'rare' bagi aku iaitu Ekstrak Kelopak Rose 🌹 ( Japan Whitening) ... ia merupakan ramuan berpaten No.3818483

Selain ramuan lain seperti Collagen, Vitamin C, Acacia Gum, Camu - Camu, Axantain, Grape Seed yang terbukti berkesan merawat masalah kulit seperti kulit kusam, jeragat, kulit kering, parut, jerawat dan lain²

Boleh semak no siri KKM dibelakang kotak

Dalam bentuk sachet, mudah dibawa,  senang diminum

Dan...  produk Colla Rose ni adalah buatan Malaysia, yang ada pengesahan KKM, lulus GMP so selamat untuk diamalkan. Dan lagiiii....jimat uols...sekotak ni boleh tahan 2 bulan....RM150 ada 60 sachet..hah gitewwww

Semua boleh amalkan minuman campuran botani dari SISTA STARDUST Colla Rose ni, KECUALI korang yang ada alahan dengan seafood...DILARANG Mengambil Colla Rose ni...




9 KEBAIKAN COLLA ROSE

🌹Melembabkan kulit
🌹Mencerahkan kulit
🌹Anti - aging
🌹Anti - wrinkles
🌹Menegangkan kulit wajah Kulit jadi lebih gebu, mulus
🌹Menghilangkan bintik halus dan tompok hitam
🌹Mengatasi masalah jeragat dan jerawat
🌹Membantu menguatkan rambut, kuku dan tulang


Rasa SISTA STARDUST Colla Rose sedap, manis² buah je

Cara penyediaan SISTA STARDUST Colla Rose mudah je, just shake 1 sachet dengan 150ml air suam / air kosong dan amalkan setiap hari sebelum tidur... kalau tak nak guna shaker, bancuh je dalam gelas.. Pun boleh, sebab serbuk SISTA STARDUST Colla Rose ni kan...halus sangat

Tak sabar nak cover parut, bekas jerawat semua ni huhu

Rasanya ok..manis² buah...tak pahit, tak manis sangat, tak rasa plain...pendek cerita, ' boleh telan ' 😅 bau dan kaler ada iras² jus jambu batu kan....

Inshaallah kalau diamalkan tanpa skip, ikut aturan..jaga makan, exercise tak tinggal, air kosong tak tinggal...mesti dapat rasakan hasil yang optimum... Kena usaha lah kan, baru hasil gempak...so boleh lah usha² SISTA STARDUST COLLA
ROSE, untuk lebih info...

Instagram :

Hotline :
☎ 01126290369




Penafian : Ulasan ini adalah dari hasil percubaan sendiri, hasil dan tindak balas mungkin berbeza mengikut individu

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish