Ambik Kau! Naik 21kg Obesiti Sudah

by - February 02, 2018

Ambik kau..makan tak ingat....mukbang lah, apa lah..Korean Food, nasi lemak, nasi kerabu, udon, soba, apa je yang aku tak telan...tak susah nak gemuk, nak obes, tak sampai 6 bulan dah naik 21kg.....lemak pun di paras obesiti dah..Ya Allah

Tips naik naikkan lemak, naikkan kg, jadi gemuk versi aku mudah je...makan..makan..dan makan...fokus pada yang berkrim, berlemak, manis, bergas...haha...senaman????  Jangan..nanti lemak terbakar siot

Kalau dulu...paling kritikal berat 68kg je....ni..memang dah rasa macam anak panda...dahlah kemetot je adeyyy...baru sekarang nak mengeluh... Tapi masih belum terlambat.... Selagi kita ada keinginan nak berubah..cia cia cia...jangan hangat² chicken shit udah lerrr...mohon istiqomah ye



Nak diet sengsorang memang tak jadi..nak juga dengan kengkawan, so aku join challenge dengan coach nutrition area rumah ni...lengkap dengan supplement, meal plan, timbang, coaching semua...tinggal aku je kena usahakan...

Sebelum aku jadi suster ngesot, solat pun terkehel² lutut, baiklah perlahan² aku...gigihkan diri buang lemak...so kena jaga makan, senaman, semua...harap korang bagi sokongan dan doa'in hehe. Korang jaga pemakanan k...xoxo...

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish