CARA RAWAT MASALAH KULIT GATAL | GLOW GELENGGANG

by - February 22, 2018

Teringat masa kecik-kecik duduk dengan atuk nenek time cuti sekolah....berbintat badan, gatal sana sini main dalam semak, main pondok-pondok segala bagai. Tu belum bab sedara, sepupu yang jenis kulit sensitif, ada bisul.....ekzema semua hehe..time tu tak adanya nak ke doktor, krim farmasi bagai....nenek tonyoh, sental, tepek dengan daun gelenggang je. Sekarang ntah kenal ke tidak dengan daun gelenggang yang banyak khasiat tu, entah-entah banyak pupus...ye lah....pakat kena tarah je hutan kan

Glow Gelenggang perawatan masalah kulit secara tradisional


Nasiblah ada Glow Gelenggang Organic Herbal Soap & Oil ni....dapatlah kita merawat masalah kulit, gatal, eczema , panau , kurap , psoriasis, kudis buta dan resdung dengan cara tradisional dan natural. 100% produk herba organik keluaran tempatan yang semestinya tiada kandungan bahan kimia terlarang semua tu...kiranya pure lah dari daun gelenggang tu serta  bahan istimewa seperti

  • Susu kambing ( Melembab, mencerah, menegangkan kulit )
  • Minyak Argan ( Menjadikan kulit licin, halus dan mudah serap ke lapisan kulit )
  • Minyak Zaitun ( Agen pelembap kulit )
  • Crystal Menthol ( Menyejuk dan menyamankan kulit )


Ada 2 item dari Glow Gelenggang ni....Glow Gelenggang Organic Soap dan Glow Gelenggang Oil. Kedua item ni boleh dibeli secara set atau loose, kiranya boleh beli satu-satu, tapi better cuba keduanya...sebab..lepas guna sabun tu, lagi best dan efektif kesannya lepas sapu minyak tu...boleh pakai sekali pun haha..time bersabun tu boleh je letak minyak herba tu sekali

Glow Gelenggang Organic Soap pelbagai khasiat

Bentuk dan bau yang unik.. Home made buatannya

Packaging Glow Gelenggang ni teramatlah comel sangat...kotak cantik, label lawa..nak pula botol minyak tu kan. Macam Glow Gelenggang Organic Soap didatangkan dalam bentuk ketulan tu, comel, siap ada love bagai, dan baunya sedap...haha macam coklat. Sabun ni special sebab dibuat home made, kiranya ada order, baru akan dibuat, so kualiti dan khasiat daun gelenggan dalam Glow Gelenggang Organic Soap ni sentiasa terbaik. Cara guna, pakai je macam sabun biasa tu, pada yang berjerawat tu, urut perlahan-lahan area muka tu, even yang tak berjerawat pun...supaya boleh mencuci segala kotoran tu


Glow Gelenggang Organic Herba Oil

Tekstur tak melekit, wangi, dan tak berangin / panas

Then pakailah Glow Gelenggang Organic Herba Oil , pam kan sedikit dan oleskan....ohh bagi yang ada baby tu, yang ada kurap susu tu, try sapu....berkesan katanya, sebab ramai kawan yang amalkan .Pun sama minyak herba Glow Gelenggang ni bau wangi hehe, tak panas ok . Bagi yang acah-acah beauty tu haha, jom kita oles pada muka, bagi hilang dark sport, garis halus, kedutan tu haha....natural..no worries..herbal....make sure kulit tak ada luka ye...kang pedih pula,. Kalau teringin nak cuba jangan lupa guna kod dibawah ni, boleh dapat less / diskaun belian ...


Diskaun code 

Untuk info lanjut,  boleh layari :

Fb page : Glow Gelenggang
Whatsapp : 014 5445951

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish