Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar Dengan C-TRIMAX

by - February 20, 2018

Jom Kurus Dan Sihat!!!  Dah macam coach fitness dah aku haha. Korang kalau bab nak kurus, nak slim laju je nak tahu ye haha. #KataOrangDiaYangLebih sama lah kita. FYI aku memang dalam proses menurunkan berat badan pun, dah nak masuk 21 hari dah pun. Maklumlah sekarang berat badan ibarat anak gajah yang kekenyangan...tahap obesiti dah tau. Macam aku diet, ada juga hari² yang rasa macam tak tahan sangat lapar tu..berkeroncong giler perut..maklumlah..sebelum² ni 24jam mengunyap...so aku tekad untuk cuba satu produk ni... Apakah???  Jeng²...

C-TRIMAX 100% ekstrak buahan


C-TRIMAX Minuman campuran serbuk buah markisa dan ekstrak GUARANA.  Yes Guarana....kalau yang memang biasa dengan produk pelangsingan, fat burner nak seumpamanya..mesti dah tahu kebaikan Guarana ni kan...memang TERBAIK bagi membantu  proses pembakaran lemak, melancarkan darah serta sangat banyak nutrisi penting untuk badan.

C-TRIMAX disahkan HALAL, KKM, GMP

Apa yang penting C-TRIMAX disahkan HALAL oleh JAKIM, mendapat pengesahan KKM jadi ianya selamat untuk diamalkan.

Apa kelebihan-kelebihan C-TRIMAX ni ?
  • Menghalang serta membantu membakar lemak
  • Melancarkan peredaran darah
  • Mengurangkan selera makan
  • Menyah toksin
  • 100% daripada ekstrak buahan
  • Membantu menurukan berat badan

Didatangkan dalam sachet, sekotak ni ada 15 sachet. So dengan sachet ni senang je aku nak bawa kehulu kehilir haha.. FYI aku angkut juga C-TRIMAX ni bercuti baru² ni...maklumlah...time holiday..makan tak ingat

Bancuh / shake C-TRIMAX dengan 150ml air kosonh

Bancuh je dengan 150ml air kosong / air suhu bilik...lepas tu minum. Senang giler.Acam aku jenis RAJIN..aku shake kan aje haha...Memang sedap...rasa markisa tu, masam² manis buah....

Cara pengambilan C-TRIMAX kena betul dan sesuai dengan berat badan kita, supaya dapat kesan yang lebih maksimum...macam aku berat sekarang 67 so ambil 2 sachet..1 sachet selepas breakfast dan satu lagi lepas lunch....memang tak makan dah malam tu...rasa KENYANG... serious tak tipu..Bagi korang yang berat :

49kg -65kg : 1 sachet
90kg ke atas : 3 sachet

Amalkan 1 sachet C-TRIMAX selepas makan

Sepanjang aku amalkan C-TRIMAX ni memang tak ada tercirit mahupun terbirit hehe....membuang pun senang, takde lagi sembelit...ok je...cuma rasa kenyang je...Macam aku selalu cakap, disamping kita amalkan produk² , ataupun supplement, jangan lupa jaga juga pemakanan, senaman,  air kosong semua tu supaya badan kita maintain sihat dan kesannya lebih optimum... Harga????

C-TRIMAX
RM120 (sm) RM130 (ss)

Untuk lebih info boleh ke :
FB Page : C-Trimax Malaysia
IG : C-TRIMAX


You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish