NYX Professional Makeup Malaysia Store Terbaru Di Sunway Pyramid

by - February 08, 2018

NYX Professional Makeup Malaysia Store Terbaru Di Sunway Pyramid | Walawehhh kaki² mekap dan peminat NYX Cosmetics khususnya pasti senyum leret lepas ni, sebab NYX Cosmetics baru je membuka store terbaru mereka di Sunway Pyramid baru² ini. Kiranya ini store ke-3 di Malaysia selepas IOI City Mall Putrajaya dan SOGO, KL

NYX Professional Makeup Malaysia Store Terbaru Di Sunway Pyramid

Maigaddddd... ramainya kaki mekap yang hadir, influencer, artis, beauty blogger, dan MUA yang hadir hari tu. Dan ofcoz orang ramai yang berpusu² datang...sebab time ni banyak promosi, lucky draw dan boleh join master class dari mereka yang pro....live makeup...meet and greet dengan MUA semua...FYI MUA Bellaz pun hadoooo...tapi soriiii..aku tak sempat tunggu...rushing beb


Beratur nak bayar, pukul berapa dorang serbu pun aku tak tahu hehe

Touchup dari yang pro, FREE je...rugi kalau tak minta tips tau



Aku mula rambang mata haha...semua ada...pelbagai warna, saiz cakap je nak apa...dan kalau blur, staff kat situ sedia..membantu...dan tester serta Beauty Bar pun ada untuk korang cuba produk sebelum beli

Isteri Aliff Aziz pun ada shopping, cute sesungguh orangnya

Sesi try and error di NYX Beauty Bar, best gilosss tube tu

Selain lambakan shade warna nude tu semua, kaler² unik macam ni pun banyak di NYX Cosmetics

Warna warni shades....matte, cream, glossy semua ada


Produk NYX Professional Makeup terdiri daripada bermacam jenis produk kosmetik dari barangan mekap hingga ke peralatan mekap, dari muka, mata, bibir semua ada.

Eye produk dari NYX

Apa ni????  

Macam² ada, sampai kena panggil staff untuk terangkan function produk yang betul

Lawanya...kaler

Nanti datang..nak.yang ni


Dan harganya mampu milik..even student. Daripada pakai produk ciplak, klon..baik korang try NYX Cosmetics

Pigment best, kaler best dari LOVE YOU SO MUCHI NYX

Amacammm berkenan tak? 

Produk Hot dan terbaru dari NYX Cosmetics

Goshhhhh...lelawa kaler shade ni


LOVE YO SO MOCHI produk terbaru dari NYX Cosmetics yang wajib korang cuba dan dapatkannya...seleksi eyeshadow yang sangat best pigment nya dengan effect shade yang metallic..wuhu gojes

So permulaan aku try NYX Cosmetics London punya ni...

Time tu, even aku rambang mata, tapi aku tak shopping pun..sebab seriously ini kali pertama aku cuba dan explore pasal NYX NYX Professional Makeup ni...so aku banyak belek² , cuba² mana yang sesuai.. so far ok dan aku suka....kebanyakkannya kena dengan taste aku terutama lippi produk Lip Lingerie tu hehe. And ofkoz aku akan repeat dan time tu aku shopping...lagi pun time tu sesak beb....

Kalau jauh, tak berkesempatan ke NYX Professional Makeup Malaysia Sunway Pyramid ( G.1.08 ) boleh je korang ke 2 lagi store yang aku mention tadi atau...pergi je Sephora...kat sana ada jual... Atau terus je beli online di Lazada, Hermo.

You May Also Like

2 ulasan

  1. wow, comel bini aliff tu kecik molek je, alamak ni nak bersenam kuruskan badan ni.. hahahahaha best nya banyak tempat menarik nak singgah especially NYX

    ReplyDelete
  2. Wahh best la kalau bab2 shopping makeup ni heee

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish