Taeyang Min Hyo Rin Wedding

by - February 06, 2018

Akhirnya...kahwin dah Taeyang. Uhhhhh biane² hajima 🎶 haha dengan Min Hyo Rin. Tahniah. Kalau nak tahu, aku antara big fan of Taeyang..haahah... Bagi yang tak familiar, Taeyang ni anggota BIG BANG, dan banyak lagu single nya yang best²

Taeyang & Min Hyo Rin

Tahniah..both of of you  officially jadi suami isteri selepas 4 tahun bercinta. Tak sangka Min Hyo Rin ni umur 32 , Taeyang baru 29....nama pun kpop idol kan..tak nampak tua...serius...haha


Lawanya baju dia.... Konsep wedding 'forest wedding' ala² filem Twilight gitewwww. Oklah aku nak pergi stalk ig  utube dorang, nak pergi tumpang bahagia jap kah²

You May Also Like

4 ulasan

  1. btol2 kawen pun diorang hehe.. yang lain2 tu bila laaa nak kawen hihi..

    ReplyDelete
  2. Tak kenal hihihi lama dah tunggal pasal lagu korea ni.. Tahniaj buat mereka

    ReplyDelete
  3. Diorg sgt mnjga kcntikan. Tu klu tgok dr rupa xleh nk agak umur😅😅😅

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish