Watson Guardian Sales Haul #Terjebak

by - February 12, 2018

Guardian punya 50% sales untuk semua barangan kosmetik minggu lepas...korang tergoda tak???  Eh² dan² juga Watson buat time weekend tu walau tak semua brand...
Memula tak terjebak..belek punya belek..oooh banyak alat mekap dah expired best tak ayat hahah

Maka pergi juga aku ke Guardian,  kebetulan Watson pun sebelah² je..kat Aeon Rawang tu..ingatkan outlet sendu tak ramai...pun sama..tinggal rak je..code lelawa tu..memang licin..tapi sempat juga grab 4 item Guardian dan 1 di Watson

Guardian Wet Tissue RM 2.88 (30pcs)
Maybelline Master Strobing Stick ( 01 ) RM 17.95
Maybelline Dream Velvet ( 15 ) RM 24.95
Maybelline The Powder Matters ( Touch Of Nude ) RM 13.95
IN2IT Liquid Matte (3) RM 11.45

Guardian sayanglah tak boleh kumpul point..macam kat Watson aku dapat kumpul. Maka inilah 5 item tu..memang jimat beli time ni.... Harga jadi separuh dari harga asal

Tak puas hati shopping dekat outlet, aku pergi shopping online pula haha..sama je less nya..rugi pula pergi bersesak..semua code ada...tapi online aku cari barang untuk adik je. Best shopping time gini..sebab lagi jimat...pada yang melambak lagi barang mekap..sila habiskan dulu ye..jangan haloba hehe

You May Also Like

4 ulasan

  1. last day peri ke Guardian,banyak dah habis.Di bahagian Silky Girl lagi lah...yang banyak tinggal tester je..sedih dapat tau lambat

    ReplyDelete
  2. Time murah macam ni lah kita nak tapau. Shad terjebak jugak.

    ReplyDelete
  3. Wow banyaknya terjebak..tp suka sale kaw kaww dr watson dan guardien

    ReplyDelete
  4. hehe saya pun terjebakkk melayang wang ringgit haha

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish