BIG BANG MILITARY SERVICE

by - March 13, 2018

Omomom musim murung buat fans BIG BANG... goshhh tinggal Seungry je belum 'serah diri' ke military service. Besok lusa dia pulak. Hari ni daesung, Semalam TAEYANG!!!!!!

Taeyang Military Service

Bye² 😨😅


Selepas GD dan TOP...  Lemau juga tunggu sampai 2019-2020 huuu harap dorang serve well, take care dan bila keluar..jadi lebih boom boom powwww...sado...ketak

Top makin mencengkung...jumpa 2019 huuu

GD.... Omomo

Daesung....😅

Military Service ni diwajibkan untuk warga lelaki Korea...tak kisah dorang retis ke tak..macam PLKN, ketenteraan lah...tapi lama wehhh 21 bulan, hampir 2 tahun... Fans fanatic harap tabah k..habis jadi jerangkung lah oppa, bae kita..huuu


Flower road....

Seungry tunggu masa ke hu



Dan hari ni YG releasekan FLOWER ROAD, BIG BANG punya digital sound terbaru...huuuu...tema bebunga..mengiringi sangat kan haha... 

You May Also Like

1 ulasan

  1. owhhh
    dah kena masuk military service dah rupanya

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish