Finally Google Adsense Diluluskan

by - March 16, 2018

Alhamdulillah Finally Google Adsense Diluluskan fuhhh. Makan tahun beb tunggu approval. Satu kepuasan bagi blogger bila akaun google adsense mula diluluskan. Mata mula berpinar dan asyik nampak 💲💲 je lepas ni haha

Email dari google adsense huhhhhh melompat baca....tq abang pinjamkan email awak...


Ingatkan blog aku tak memuaskan, sampau berkurun baru nak lulus, rupanya masalah email je, chittttt.... Nasib baik semalam tergerak hati nak tukar guna email encik suami... Alhamdulillah..lepas tukar emailll..besoknya terus approve. Alhamdulillah

Tu hah dah berlegar iklan dari adsense hehe..tapi masih belajar lagi tips untuk setup ads supaya lebih umphhhh


So korang kalau dah lama sangat direject, cuba guna email lain. Mana tahu lepas. Blogger lain dah berkepuk hasil earning adsense, Mama Darwiish baru nak start. Tak pe..perlahan² kita kayuh ok. Memang kemurungan sebelum ni, sebab abah tak sihat, sempat berdoa dalam hati, andai ada...rezeki lebih..nak sedekah kat mak abah..supaya dapat ringankan beban huuu

Alhamdulillah..dah mula membiak, lepas ni kena rajin lah berblogging....mantapkan penulisan


Google Adsense ni membolehkan blogger atau pemegang akaun web menambah duit poket dalam USD dengan hanya perlu berblogging, earning dikira melalui.jumlah pengunjung per click tak silap. Tapi memang boleh buat duit lah.

Tapi kena behave, juga takut kelulusan ditarik balik. Kena baca term and con dengan teliti, syarat dan larangannya. Wahh memang heaven rasa sebab sebelum ni hanya bergantung dengan Cik Nuff haha. So doakan berkepuk earning adsense.ni, moga korang pun sama berkepuk, diluluskan, terima kasih for your support.

You May Also Like

11 ulasan

  1. Tahniahh! Woww gituu! Best, best :)

    ReplyDelete
  2. tahniah aiin..akak haritu pun memula dah lulus lepas tu kena sekat..dah la tak faham amenda dia nak..mintak tlg kat group blogger, ada sorang tu teror pasal adsense ni..baru lepas..belum capai lagi kuota utk cash out..tak pe pelan2 kayuh..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah aiin..akak haritu pun memula dah lulus lepas tu kena sekat..dah la tak faham amenda dia nak..mintak tlg kat group blogger, ada sorang tu teror pasal adsense ni..baru lepas..belum capai lagi kuota utk cash out..tak pe pelan2 kayuh..hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah.. tp usd dah jatuh sedih betul. huwaaa

    ReplyDelete
  5. macam mana nak tahu lulus ker tak?

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak aiin. Kinah pun baru berapa bulan je lulus. Tak de la berkepuk mana. Huhu

    ReplyDelete
  7. Sama.. dah guna google adss... nuff dah buang... haha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. tahniah ya :)

    ReplyDelete
  9. saya nuffnang pun xlepaih lg...wuu

    ReplyDelete
  10. rabia baru je sign up.dah naik sikit lah usd tu

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish