LAZADA BIG BABY FAIR SALE POTONGAN SEHINGGA 80%

by - March 29, 2018

Yeahhh masa dinanti sudah tiba. Berita baik untuk mommies daddies diluar sana. Lazada Big Baby Fair Sale kini kembali huhu. Memang aim dari awal baby fair sale ni, sebab harga yang ditawarkan memang gila² diskaunnya. Memang berbaloi, macam sebelum ni memang tak pernah lupa hehe, dypers, wet tissue, mainan..semua lah

Lazada Big Baby Fair Sale 2018

Pada kali ini, Lazada Big Baby Fair Sale bermula daripada semalam sebenarnya iaitu 28 Mac sehingga 1st April 2018 nanti. So korang jangan ketinggalan tau. Rugi tak shopping time ni sebab...memang berbeza berganda² harganya dari beli di luar. Tak perlu gigih bersesak ke mall, baby expo dah..kita online shopping je...heheh..kata , mak bijak kan ? 😊 Mak² memang BIJAK bab shopping ni hehe

Tawaran diskaun sehingga 80%

Tawaran diskaun harga sehingga 80% ditawarkan dalam Big Baby Fair kali ini. Bermacam produk baby, pakaian, makanan, susu tambahan, mainan, barangan maternity ada dijual tau. Sah² rambang mata uolsss. So kena bijak berbelanja...jangan sampai 'over dos'hehe

Dan produk tu bukan produk, brand cap hayammm tau uolss..ada lebih 19 jenama terkemuka yang sertai Lazada Big Baby Fair ni, antaranya, Poney, Drypers, Pet Pet, Wyeth, Anmum, Huggies, Philip Avent dan banyak lagi.

Selain tawaran harga menarik, ada banyak lagi yang best dengan Big Baby Fair Sale Lazada ni, antaranya :

  • Free shipping
  • Combo deals
  • Vouchers
  • Maternity Guide
  • Milk Formula Guarantee


Jangan lupa join contest, boleh menang voucher
shopping tau

Dan pada kaki kontest, jangan lupa join contest sempena Lazada Big Baby Fair Sale ni, mudah je dengan hanya upload gambar baby comel, kreatif korang di instagram secara public beserta hashtag #BigBabyCandyLand #BigBabyFair

5 x RM1000 dan 20 x RM 200 Big Baby Fair voucher yang ditawarkan untuk bakal pemenang..wahhh....apalagi korang..join tau...1 April tamat dah..... Untuk info lanjut boleh terus ke https://www.lazada.com.my/pages/big-baby-fair/




You May Also Like

2 ulasan

  1. time ni la nak shopping giler2 kannn

    ReplyDelete
  2. next bila pula ada sale macam ni ye?

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish