Peluang Menang Tin Vintage Edisi Terhad Johnson's Baby

by - March 22, 2018

Congratulations !!! Happy Birthday 125th 🎉🎈🎉  Johnson's Baby. Wahhh 125 tahun dah , memang turun temurun setia dengan Johnson's Baby, terutama lotion nya, memang feel macam baby sesangat 🌹Sempena ulangtahun ke 125 Johnson's Baby, korang juga berpeluang memenangi tin vintage edisi terhad dengan nama masing² , dengan hanya sertai contest mudah..

Happy Birthday Johnson's Baby

Dari kecik, sampai dah ada anak pun masih dengan Johnson's Baby hehe

Untuk maklumat lanjut, berkenaan contest boleh rujuk kepada T & C http://bit.ly/Johnsons125YearsTC . All the best korang...

Limited edition vintage tin untuk dimenangi

Tak silap 1000 tin edisi terhad ni ditawarkan....lawa, siap ada nama sendiri dicetak diatasnya..ekslusif kan...

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish