Peluang Menang Tin Vintage Edisi Terhad Johnson's Baby

by - March 22, 2018

Congratulations !!! Happy Birthday 125th ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰  Johnson's Baby. Wahhh 125 tahun dah , memang turun temurun setia dengan Johnson's Baby, terutama lotion nya, memang feel macam baby sesangat ๐ŸŒนSempena ulangtahun ke 125 Johnson's Baby, korang juga berpeluang memenangi tin vintage edisi terhad dengan nama masing² , dengan hanya sertai contest mudah..

Happy Birthday Johnson's Baby

Dari kecik, sampai dah ada anak pun masih dengan Johnson's Baby hehe

Untuk maklumat lanjut, berkenaan contest boleh rujuk kepada T & C http://bit.ly/Johnsons125YearsTC . All the best korang...

Limited edition vintage tin untuk dimenangi

Tak silap 1000 tin edisi terhad ni ditawarkan....lawa, siap ada nama sendiri dicetak diatasnya..ekslusif kan...

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish