ULTIMATE MOTHERHOOD VIP BOX

by - March 18, 2018

Motherhood.com.my rasanya ramai momies dah familiar dengan online shopping ni kan. Pelbagai barangan baby, dari pakaian, makanan, susu, barangan maternity pun ada dijual dengan pelbagai pilihan dengan tawaran harga menarik.

Wahh besar, cantik, cute nya Ultimate Motherhood VIP Box ni

Dan WOW !!!! 👍 baru² ni Motherhood telah memperkenalkan ULTIMATE MOTHERHOOD VIP BOX.  Wahhh bagi pengumpul kotak, macam.aku confirm tak sabar nak grab haha..haloooo...bukan beauty stuff je ada box cecantik tau haha

Hello VIP Mama!!  Hehe..nice lah Packagingnya...wahh bunga real tu tau...tak tak layu even duduk dalam box..siap curier lagi...haha special kan? 

Setiap perincian..cute je...terbaikkk


ULTIMATE MOTHERHOOD VIP BOX



  • Ahli-ahli baru akan menerima pakej VIP Privilege, barang yang dibeli dihantar dalam ' Ultimate Motherhood VIP Box ' 
  • Perbelanjaan minimum sebanyak RM 100 ke atas
  • Bermula dari 26 Februari hingga 31 Mac 2018
  • First come first serve untuk limited box 
  • Complementry surprise gift ( limited) 

Wahh macam ni barulah anak happy, mama nya happy tak gitewwww😅

Beli korang, time ni lah kena beli, ada gift, ada keahlian percuma, box lawa, harga murah..nanti dah tentu² dapat banyak faedah dari keahlian VIP ni. Sempat lagi ni, ohhh pampers, pam susu pun ada...korang terjah je web motherhood.com.my untuk tengok apa yang best ok






You May Also Like

3 ulasan

  1. Untung la ain...asyik dpt gift aje... hehehe

    ReplyDelete
  2. salam...
    hi mama =D
    wahh cantik btul kotak tu..eksklusif gituuu ^o^

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Banyak benefit pulak tu. Hmm kalau ada baby baru syok jugak nak shopping ni haha

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish