Yeahhhh.. Dipilih Althea Sebagai Blogger Of The Month

by - March 21, 2018

March... Birthday month aku...Alhamdulillah dari awal bulan ada je surprise hehe. Abah pun dah sihat dari demam sepenuhnya. Baru je diluluskan adsence dan sekarang Yeahhhh..  Dipilih Sebagai Blogger Of The Month Of  March. Meloncat lah wehhh, memang teringin sangat nak jadi face of Althea mewakili blogger Malaysia

mamadarwiish.com , Althea Blogger Of The Month Of March


Kalau nak tahu, setiap bulan, Althea akan memilih seorang blogger atau youtuber dari seluruh negara yang ada coverage Althea seperti Malaysia, US, Indonesia, Korea sebagai blogger / utuber of the month sebagai tanda penghargaan.

Tak sangka, MAMADARWIISH.COM dipilih untuk bulan March 2018, dan dipilih dari blogpost 7-STEP KOREAN SKINCARE BOX ALTHEA | REVIEW . Caranya mudah sahaja, korang just share, tag, atau post link review, utube video, tutorial berkaitan Althea ke page Althea. Dan pemilihan adalah muktamad berdasarkan kreativiti, unik, dan menarik.

Dan ofcoz lah dapat ganjaran. Siapa tak kenal Althea kan, memang suka bagi surprise, gift semua tu. Setiap yang terpilih akan dapat voucher shoppinggggg yahoooo. Terima kasih Althea dan The Butterflymsia, yang memperkenalkan Althea. Dan korang yang sentiasa support dan mendoakan.

Pada yang sukakan K-Beauty, beauty stuff, kosmetik dari Korea, jangan lupa shopping direct dari Althea Korea, macam² ada, harga awesome, paling win..FREE POSTAGE had belian yang ditetapkan

You May Also Like

5 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish