ALTHEA GIFT HAUL

by - April 27, 2018

Althea gift haul hihuuuu...dalam RM99 haul kali ni, tapi its FREE yeahhh 😘 love u Althea. Free sebab dapat hadiah , as a blogger of March month hari tu..korang boleh refer kat sini.... Althea March Blogger

Althea.....i love u

Macam biasa, tak sampai 2 weeks pun, parcel sampai yuhuuuu..... FYI aku spend semua gift tu dengan beli mask hahah.....dan 2 loose powder Althea.... Satu bagi blogger Syafiera Yamin

Aku grab semua mask...murah...ada sampai jatuh RM2 je per pcs....as u know me... I'm mask holic lol 😅 itu hah yang aku beli


  • Petal Velvet Powder RM32.00
  • Everyday Mask Set 10 Sheets RM16.00
  • White Flower Mask Pack Set (5 Sheets)RM15.00
  • Cho'k Cho'k Mask Set (5 Sheets) RM17.00
  • Cellmazing Mask RM4.00
  • Wedding Dress Mask Pack RM6.00
  • Dear My Skin Quick Soothing Mask Pack 1 Sheet RM10.00

You May Also Like

3 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish