Botol Air BROS Pilihan Sekeluarga

by - April 19, 2018

Hai guys....keep hydrated guys memandangkan cuaca yang tak menentu sekarang. Jangan lupa ambil air kosong, air masak secukupnya...minimum 8 gelas sehari tau. Supaya sentiasa terhidrat.

Pelbagai pilihan warna, saiz botol air dari BROS

Even korang outing....tak ada alasan ok..kalau diluar kami sekeluarga tak ada masalah untuk bawa bekalan air masak, sebab kami prefer guna botol air dari BROS

Jangan sekali!!!  Re-use atau guna semula mineral bottle korang tu, TERSANGAT BAHAYA,  sebab tindak balas kimia, nak pula kalau terkena haba, panas.

Boto air BROS untuk kanak² pelbagai saiz dan konsep, ada jenis straw, flip

Tak risau dah pasal tindak balas kimia,  sangat selamat digunakan...BPA Free

Berbeza dengan botol BROS, boleh je isi air panas. Wahhh best kan...tak perlu thermos bagai. Sebab BROS mampu menahan haba sehingga 95 celcius dan 100% Bisohenol-A (BPA free) dan mengikut (FDA) mematuhi U.S. Food and Drug Administration (FDA) mesra alam dan boleh di recycle . BROS terdiri pelbagai produk seperti Tumblers, Thermal, Glass & Plastik.

Pilihan 3D Stiker....ada versi gigirl dan boboy juga no worries

Wahhh design sendiri Bella  wahhh menarik kan

Dan untuk ada yang ada anak kecik, agak fun, sebab BROS ada sertakan stiker 3D yang durable dan waterproof untuk dilekatkan pada botol. So anak² boleh berkreatif pada botol, so x adalah tertukar kalau ada yang sama disekolah 😅 harga stiker RM11.90

Kalau cik abang, dia suka yang paling besar..so senang bawa ke tempat kerja, katanya tahan lasak..

Actually kesemua pilihan botol air BROS terdiri dari 6 series iaitu Crystal, Capa, Flip, Wego, Luno, Yoga. Saiz pula daru 350ml - 200ml. Paling best ianya tahan lasak, even terjatuh...dan haba panas. Dan banyak pilihan,  kalau budak² boleh pilih yang ada straw. Harga BROS serendah RM 27.90 - RM 56.90

Dan boleh dapatkan koleksi botol air dari BRIS diseluruh pasaraya dan kedai terpilih atau online shopping je atau terus ke, dapatkan 20% diskaun harga dengan guna KOD : #DAR20

Web : www.bros.com.my
Facebook Page : www.facebook.com/brosnews
Instagram : www.instagram.com/brosmalaysia


You May Also Like

2 ulasan

  1. kak nowa suka grab bottle yg free bpa. nak letak air suam pun x worried. tapi masih ramai yg gemar menggunakan bottle recycle seperti bottle soda utk isian minuman putih.. bahaya tu

    ReplyDelete
  2. Bestnya botol ni. Kinah kalau pergi mana-mana mesti kena bawak air kosong. Nak kena cari jugakla yang ni. Tahan pulak tu.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish