Rose Bouquet Dari Dia

by - April 04, 2018

Alhamdulillah dan terima kasih korang yang wish, mendoakan kesejahteraan , sempena hari lahir aku baru² ini, tanggal 31 March. So genaplah umur 32 .... Ohhhh tidakkkk hahah... 3rd series.... Korang berapa series dah weh????  Geng ke tak ni haha

Rose bouquet dari si dia 🌹

Macam biasa, insan terawal yang  wish adalah mak tercinta. Sayang mak, moga mak panjang umur sihat selalu. Memang sedih bila birthday tak dapat sambut dengan mak, ye lah dah jadi isteri orang, mak orang dah pun kan..tabah je lah huuu
Macam kebiasaannya, En.Suami akan bawa makan² kat luar dengan anak² untuk celebrate birthday...dan confirm ada kek hehe..tak gedabak...yang comel pun jadilah...heheh....

Tapi tahun ni Alhamdulillah, si dia pandai buat surprise uolsss.... Tetiba ada orang ketuk pintu, buka² je, terus dia wish birthday sambil hulur jambangan bunga ros dan coklat hehe. Seriously ini first time tau....haha....wahhh tersipu² baca kad ucapannya, terus snap, whatspp ucap terima kasih hehe

Syg awakkkk heheh

Terima kasih papa..btw menu baru KR sedappp..kami makan bulgogi punya

Surprise delivery memang dah trending kebelakangan ni kan, dari belon, coklat, bunga, toys, mekap..semua nak surprise..tak payah pergi kedai bunga...order online, terus orang hantar....janji ada ongkos nya haha..pilih je kan..... Dan malam tu, nak juga si dia bawa makan² macam biasa   Alhamdulillah... Moga dimurahkan rezeki kalian yang selalu mengembirakan hati orang.. Allag je mampu membalas

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish