ETOILES CHOCOLATS ET DOUCEUR Rasa Coklat Exotic

by - May 15, 2018

Coklat 🍫😋 yeahh...siapa sini peminat coklat? Kita geng. Kalau dah namanya coklat, tak kisah lah white, dark, milk semua aku telan hehe. Korang pernah try tak Etoiles Chocolats Et Douceur ? Kalau belum, lepas ni kena try tau..sebab ni bukan coklat biasa² , rasanya lebih exotic gitu

Etoiles Chocolats Et Douceur

Etoiles Chocolats ni sangat special sebab ianya merupakan coklat paraline, handcrafts menggunakan coklat Belgian. Coklat Belgian memang terkenal dengan kualiti, rasa, aroma dan keenakkanya.

Packaging exclusive, menarik dijadikan sebagai hadiah


Dan paling win, ada 24 jenis pilihan rasa coklat Etoiles Chocolats tau dan sangat kena dengan tekak Malaysia, Asia..memang lain dari yang lain...sebab...ada perisa² asli Asia seperti halia, lada hitam Sarawak, cili padi, nenas, limau purut ...wahhh dengar pun dah exotic kan

12 pilihan rasa coklat exotic, cili padi, matcha tea, coconut, kaffir lime dan banyak.lagi

Chilli Padi my fav, sedap ada hint² pedas ngam dengan dark choc tu yummm

Paling penting tiada sebarang bahan pengawet digunakan, Halal, boleh tahan sehingga 3 bulan...memang real rasa exotic tu..paling aku suka yang cili padi hehe. Sekotak tak cukup tau..serius...ehhh..lawa ni kalau dijadikan gift, surprise untuk tersayang kan. Boleh dapatkan di Hotel Hilton dan delivery dari Etoiles sendiri sekitar KL, Petaling Jaya, Putrajaya dan Cyberjaya. For more details boleh ke etoiles.chocolats

You May Also Like

3 ulasan

  1. erkkk apalah rasa tu kannn :O

    ReplyDelete
  2. Rabia suka makan coklat.tak pernah rasa lagi etoiles chocolate ni

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish