Sandal Vincci Hasil Blogging

by - May 21, 2018

Alhamdulillah rezeki blogging... Selain dapat menyimpan sikit² , belanja makan anak² , kawan² dapat lah shopping sesikit hehe. Bulan lepas invest gajet untuk media broad casting hehe...so kali ni shopping sandal pula. Dah lama tak beli selipar, sandal

Alhamdulillah, habuan bulan ni

Tak mampu wak nak beli yang memahal, mampu Vincci je lah, itu pun time ada sales....

Tak boleh move on dengan yang ni,

RM69 for 2 . Berkenan sesangat, even sandal biasa je hehe.... Yang ni beli kat outlet KLCC

Design BO lebih santai...pelasak hari² 😂

Yang ni dari Brand Outlet RM49 for 2. Yang ni dari outlet NU Sentral. Nak kemanalah sampai 4 selipar, sandal ni 😂 tak menahan tunggu 1 Jun mansuh GST haha. Bytheway memang puas belanja guna duit sendiri...Alhamdulillah...thanks korang yang selalu support.

You May Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish