Headband Murah

by - June 01, 2018

Headband memang tersangatlah comel aksesori kepala ni kalau dipakaikan pada baby, anak-anak kecil kan... suka tengok , nampak cute sangat. Bella dari baby lagi aku pakaikan headband ni hehe, so bila dia dah umur 3 nak masuk 4 tahun ni pun, dia dah pandai nak pilih headband nya sendiri...nak ikuqt selera dia katanya hahah. Nasib baik banyak pilihan headband baby, headband kanak-kanak dari koleksi Cik Tom. Yes Cik Tom si blogger hebat tu hehe.

Headband kanak-kanak comel dan murah dari Cik Tom

Headband ni sebenarnya ada je dijual di kedai² diluar sana, online pun banyak, cuma aku lebih prefer beli dari Cik Tom, sebab harganya murah, dan dah tentunya dipercayai, tak ada isu order barang tak sampai semua tu. Trusted seller lah senang cakap.

Apa yang menariknya beli headband dari Cik Tom ni sebab :


  • Banyak pilihan headband kanak-kanak yang comel, beraneka saiz, warna, design
  • Harganya tersangatlah murah, dah macam beli harga borong, RM10 ke bawah je tau
  • Design yang pelbagai dan berkualiti
  • Free posting untuk belian 5pcs ke atas
  • Free posting + Free 1 headband untuk belian 10pcs headband keatas


Soft pink...lawa..kepuk nya tu

Aku design ala Bunny ni  banyak design lagi sebenarnya

Lawa pulak soft purple ni, paling penting Bella tak mengadu sakit kepala

Ini kesukaan Bella tau, wajib PINK 😅

Lawa , ala² Minie Mouse, macam berkilat² sikit

Terqoius...lawa..warna ni, design kepuk² bunga

Memang comel sangat, dan selesa dipakai oleh anak-anak comel ni. Terasa geram pulak, macam nak pakai sekali hahah. Headband ni ada ikut saiz, ikit umur kanak-kanak, so tak perlu risau muat ke tak, memang akan fix.

Boleh lah intai² IG Cik Tom macam² ada, rambang mata

Cara belian mudah je, korang terjah IG dan FB Cik Tom tu, kat sana sah-sah korang akan rambang mata tau, bukan je hanya jual headband, tapi ada banyak barangan untuk kanak-kanak seperti tudung, bag dan pakaian. Dan mana tau korang berpeluang menang hadiah menarik, sebab Cik Tom ni rajin juga anjurkan contest tau.

Dan jangan lupa guna kod diskaun CTRAYA06 ni masa buat belian, korang akan dapat diskaun belian 10% bila buat belian . Special untuk korang semua..

IG : http://www.instagram.com/baby_collection_ciktom 

FB : https://www.facebook.com/ciktomwardrobe/ 

Whatsapp :
013-8013500

You May Also Like

4 ulasan

  1. cantik-cantik kan koleksi headband cik tom.suka tengok budak pakai.comek.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ain...mmg cantik semua koleksinya...

    ReplyDelete
  3. Woww, posing tu diajar ke memang auto je tu, hehe..
    nice headband kanak=kanak tuu

    ReplyDelete
  4. suka juga tengok headband ni, ye la, benda cantik comel ni sapa boleh terlepas pandangkan

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish