Nicsmann 1940s by Lewré Sky Avenue

by - June 08, 2018

Dari TREC Kuala Lumpur ke Starling Mall Damansara Uptown, Nicsmann 1940 by Lewré kini berkembang ke atas 6,000 kaki di Sky Avenue, Genting Highland.
Nicsmann 1940s by Lewré, merupakan restoran yang unik berkonsepkan restaurant-tainment , restoran dua tingkat menawarkan pengalaman yang luar biasa - makan siang yang segar di dalam cuaca yang sejuk, dihangatkan dengan unggun api di teras. Sementara itu, di tingkat atas Nicsmann Rooftop direka sebagai bar hiburan dengan mesin dart, meja pool dan banyak lagi, dan dapat menikmati pemandangan menarik dari balkoni terbuka.Sememangnya ia terkenal dengan konsep makan sambil bersantai.

Nicsmann 1940s by Lewré Sky Avenue

Nicsmann 1940 by Lewré tidak hanya meraikan detik-detik hebat dengan persembahan secara langsung yang luar biasa, party dan banyak lagi, tetapi juga hidangan terbaik dari masakan Barat dan Asia yang istimewa seperti Parmigiano Reggiano Pasta Roda Roda, Pasta Squid Ink Pasta dan banyak lagi. Keju Parmigiano Reggiano klasik dihasilkan sejak abad ke-13 di Itali, keju Parmigiano Reggiano tulen adalah sekurang-kurangnya 28 bulan berumur. Keju Parmigiano Reggiano adalah keju Gourmet Italian yang semulajadi, yang terkenal di seluruh dunia sebagai "King Of Cheeses" kerana ciri-ciri unik, ciri pemakanan dan organoleptiknya. Keju Parmigiano Reggiano, mempunyai perbezaan yang berbeza

Merancang percutian ke City of Entertainment? Jangan lupa rasai udara dan cuaca sejuk, hiburkan hati anda hanya di Nicsmann 1940s by Lewré Sky Avenue.

Facebook: https://www.facebook.com/NicsmannTheStarling
Instagram: https://www.instagram.com/nicsmann1940sbylewre/
Booking Line: 013 359 0443


You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish