TIK TOK GALA RAYA PARTY | INFLUENCER MALAYSIA MEET & GREET PARTY

by - June 26, 2018

Huh panjang nau tajuk entri ni hahaha. Ok firstly buat haters Tik Tok , maaf ye entry ni memang bertik tok, tik tok sampai sudah hehe. Sabtu lepas, diundang ke satu meet & greet party anjuran Tik Tok Malaysia. Tak sangka terpilih sebagai sebahagian Tik Tok Influencer tu. Berlangsung ni Betterme Cafe, Sentul.

Tik Tok Gala Raya Party

Tak sangka dari hanya join job biasa² for fun...tetiba dipilih sebagai influencer muahaha...merasa juga title tu. Tapi tahan jugalah hati, mata, telinga dengan cacian, makian, sindiran , para haters. Nak buat macam mana kan.....bebas bersuara. Jangan lupa follow tau

Tik Tok ID : ainmui
Akaun Tik Tok sendu hehe...kita nub lagi wakk
Eceh² propa ke tu😅

Bersama orang kuat Sushivd... Firdaus...tq bro😘

Wah meriahnya raya uolss, semuanya datang mengikut tema Hari Raya. Beraya gala sangat masing². Oh ye event ni juga dihadiri oleh tiktokers yang menang challenge di Tik Tok apps. Dan ada juga artis² yang datang, Sufian Suhaimi, Mawar Rashid and husband. Kalau nak tahu ramai dikalangan femes tiktokers ni terdiri daripada youtubers, vloggers, host, artis dan terselit blogger iaitu aku heheh. PROUD TO BE BLOGGER ...sebab vlogging separuh jalan hehe

Orang kuat Tik Tok Malaysia

Tiktokers paling fun , sporting... Nice meet u guys

Tiktoker Danial..kreatif sangat dia ni.. 👍👍👍

Jauh datang dari Melaka tak silap..nive meet u dear


Pun sama tiktokers kreatif


Start jam 1 tamat dalam jam 5 tak silap. Bermacam aktiviti ada...memang havoc, fun dan meriah. Sampai lupa nak makan sepuasnya makanan yang dihidangkan. Adoiii rugi pula rasanya.

Antara juadah disediakan dalam bentuk size bite..comel..sedap

Sempat makan ni je😅

Antara fun aktiviti...jahit ketupat, henna, batik painting, tiktok challenge

Macam aku dibawah management Sushivd memang dilayan macam VVIP time tu. Tq guys. Memang happy giler dapat jumpa ramai tiktokers time ni, time ni juga dapat belajar tios, teknik, trik dari dorang macam mana nak hasilkan video yang awesome, tricky macam teknik transition semua tu.

Top 5 Tik Tok Influencer Malaysia

Yeahhh Mark Odea in the house yooo...antara vlogger emes²

Lagi bertuah bila dapat bersuai kenal dengan Top Tik Top Influencer macam Mark Odea dan orang penting Tik Tok huhu...dah lama usha Tik Tok dia..memang fun mamat tu.


Million thanks SushiVd buka ruang... 

Bukan je event yang meriah, goodie bag ya ampun meriah haha, penuh dengan gift.....baju, phone ring, lipstik, spek, ntah apa lagi dan yang penting dapat DUIT RAYA !!!! Thanks TIK TOK MALAYSIA 

Pada yang tak tahu apa itu Tik Tok.... Ia merupakan apps terbaru..yang tengah trending....yang menggabungkan video 15 saat dengan pilihan muzik² menarik....kiranya berkreativiti dengan muzik dan video. Boleh di download di Google Store atau Apps Store


You May Also Like

6 ulasan

  1. tak dowload lagi tik tok ni...mcm best je join event3 mcm ni kan.

    ReplyDelete
  2. Meriohhhh gala raya tik tokk ..

    ReplyDelete
  3. tahniah ain.. best betul.Tak pernah pun join challenge tiktok.ehehe

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish