Unboxing - Althea Angels Welcome Gift Box

by - July 27, 2018

Ha dari Althea Angels 👼 . Eh korang tahu tak yang sekarang Althea dan wujudkan satu komuniti beauty ambassador dinamakan Althea Angels. Kebanyakannya dari beauty blogger, vlogger, utuber yang sememangnya giler dengan Kbeauty. 

Althea Angels Welcome Gift Box

Bukan je di Malaysia, tapi seluruh negara jajahan Althea hehe seperti Singapore, Thai, Philipina, Indo dan USA .
Memang bertuah rasanya terpilih ..Alhamdulillah

Althea Angels

Antara kelebihan kami Althea Angels :
  • Welcome Gift 
  • Monthly K-Beauty Giveaway 
  • Seasonal Annual Shopping Credits 
  • Exclusive Discount Code 
  • Birthday Credits 
  • Exclusive Althea Reviews 
  • Studio Access 
  • Many more fun activities

Unboxing - Althea Angels Welcome Gift Box

Memang feeling semacam dapat box angels ni. Memang ekslusif guys, dari kotak pun dah ada kelainan, ada angel lagi. Cute. Sempena menyambut birthday ke3 Althea bakal mengeluarkan produk baru Ogos nanti, macam mask detox yang dihadiahkan ni dan WOW akan muncul di rancangan TV popular Korea

Thank you Althea Korea

Althea Real Skin Detoxer Rose & Green Tea

Comel kan


Paling cute, dapat item yang sweet, pastel comel macam makeup poch bag,hand mirror, tooth bag tu. Dan ada Althea book yang cute tu, korang kalau buat belian di www.althea.kr Dalam tempoh Julai ni, korang pun akan dapat tau...jangan lupa diy dan snap kan. Nanti berpeluang menang voucher belian.

You May Also Like

3 ulasan

  1. wahh bestnya jadi althea angels.and syoknya dpt hadiah bebanyak tu.suka tgk cermin nya tu.cantik sgt.

    ReplyDelete
  2. seroonok sangat bila dapat gift box macm ni.CAntik sangat2.. sweet gitu. Hi angels ..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish