Cara Diet Tanpa Belapar Dengan InstanTGF

by - August 27, 2018

Diet oh diet? Susahnyalah nak kawal nafsu makan yang membuak² ni. Dahlah badan ni jenis yang cepat naik berat, lemak. Malas diet, tapi tak nak gemuk, berlemak.. Boleh ke macam tu? 😞 Ada yang suggest untuk cuba InstanTGF dari Infinity H , katanya bagus untuk buang lelemak, keep slim tanpa berlapar... Yahooo

Infinity H - InstanTGF Chewable Tablet

Firstly, packagingnya unik, bentuk haksagon gitu, dan InstanTGF ni didatangkan dalam bentuk tablet yang mudah dikunyah. Tablet InstanTGF diasingkan sebiji² dalam paket² kecil, I kesemuanya ada 15+3 tablet x 1000mg

InstanTGF dikilangkan dibawah pengiktirafan ISO dan HACCP

Mudah dibawa kemana saja dalam bentuk tablet mudah kunyah

Hehe happy dan senyum je ni tau, dah sebab.. Ia dalam bentuk tablet, tak payah bancuh, shake atau telan pil hehe. Mudah, simple, jimat masa dan mudah dibawa kemana saja

Paling penting ia bukannya pil pelangsing , diperbuat daripada 100% bahan natural seperti White Kidney Bean Extract, Green Tea, Low Fat Cocoa Powder, Citrus Aurantumiun,  lulus GMP dan vegetarian friendly.
Kandungan natural, sesuai untuk yang vegetarian and juga 

Cara pengambilan InstanTGF pun mudah, just kunyah 1-2 tablet sebelum makan. Dan boleh makan macam biasa uolsss. Tak perlu risau sebab InstanTGF akan bantu menyerap lemak, minyak dari makan tadi, ada dan menghalang pembentukan lemak terutama dibahagian perut, pinggang , lengan dan pinggul

Bau koko, sedap rasa koko.. Sedap hehe 

Seriously aku dah cuba dalam 3-4hari...so far ok, takde masalah ulang alik ke toilet, perut memulas semua tu. Cuma rasa sedikit kenyang bila ambil sebelum makan hehe. Rasa InstanTGF tak manis tau, cuma bau dan rasa koko. Sedap, macam nak kunyah semua hehe

1-2 tablet sehari sebelum makan

Peringatan untuk semua ,disamping jadikan InstanTGF ni sebagai daily supplement , pemakanan kena jaga juga tau, senaman dan paling penting minum air kosong secukupnya. Moga kali ni berjaya dapat turunkan berat, lemak lemak dan dapat bentuk badan ideal macam dulu. Penat bawa lemak dah guys πŸ˜‚ Oh ye harga sekotak Infinity H InstanTGF hanya RM139 dan untuk sebarang info lanjut mahupun belian, boleh terus ke :

FB Page : Infinity H




You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish