Flower Bouquet Murah Di FLOWER CHIMP

by - August 17, 2018

Flower bouquet atau jambangan bunga memang dah menjadi trend untuk dihadiahkan kepada yang tersayang selain coklat dan hadiah. Kebiasaannya jambangan bungan akan dihadiahkan I sempena mengingati atau menyambut hari2 istimewa seperti hari jadi, konvokesyen, hari kekasih, adam hari ibu dan sebagainya. Tapi tak semua kawasan yang ada khidmat penghantaran dan gubahan jambangan bunga ni kan? Murah Kalau ada pun harga nya agak mahal mengikut lokasi.. Tapi kan dengan Flower Chimp semuanya settle ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

Flower bouquet serendah RM89 di Flower Chimp


Harga jambangan bunga serendah RM89 sahaja ditawarkan oleh Flower Chimp. Seriously murah beb... Kebiasaannya menjangkau ratusan ringgit. Dan paling win.. penghantaran tersebut meliputi 80 daerah seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak dengan PERCUMA dan penghantaran tersebut dibuat pada hari yang sama pesanan dibuat.

Seriously rambang mata


Walaupun perniagaan jualan bunga diatas talian Flower Chimp ini masih baru , kurang daripada 2 tahun beroperasi namun Flower Chimp menjadi pilihan pelanggan No. 1 di Malaysia, Filipina dan Indonesia.


๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒนbestnya kalau dapat bouquet huhu



Flower Chimp berjaya memperoleh pelaburan berjumlah RM6 juta daripada sekumpulan pelabur termasuk Asia Venture Group (AVG) sebuah syarikat persendirian yang telah menilai potensi besar mereka menerusi model perniagaan dan strategi pemasaran mereka yang unik, kata pemiliknya Maximilian Lotz dan Ketua Pegawai Operasi iaitu Niklas Frassa.

So lepas ni tau dah dimana nak cari flower bouquet yang murah dan cantik kan? Seriously rambang mata melihat gubahan bunga yang beraneka jenis,  warna ,desingn tu. Untuk lebih info, boleh terus ke :

Web :






You May Also Like

2 ulasan

  1. drop here hehe btw done follow your blog :)

    https://messarah.blogspot.com/2018/08/my-beauty-mask-review-gold-hydrogel.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish