Oden Family Mart...Sedap Sangat Ke?

by - September 30, 2018

Family Mart... Dah tumbuh bak cendawan lepas hujan...Kan kebelakangan ni. Kedai makanan Jepun yang sempoi, mudah ready to eat, fresh tu. Selain soft ice cream nya yang selalu ada je flavor baru.. Setiap bulan... Menu jadi kegilaan pengunjung adalah ODEN


Set Udon sup original dashi.. 😋 

Oden Tomyam.. King crab + Korean Fish Cake.. Umphh

Oden ni... Makanan hot pot Japan.. Lebih kurang macam youn tau foo.. Steamboat la.. Tapi soupnya... Original dashi dan tomyam...rata² gemarkan tomyam kot


TAPI aku suka. ..original.. Seriously fresh.. Rasa sihat weh... Kena pulak makan tengah hujan.. Sejuk.. Ada pulak ketulan daikon pehhh

Kalau blur macam mana nak order. . Tengok je kat situnok 😂 

Huh.. . Meriah si oden²

Harga bagi aku.. Murah.. Sebab oden ni gedabak² ...dapat 3 batang pun kenyang dah.. Ada juga set sekali. Udon semua tu... Normally RM10 dah kenyang dah

Premis nya lebih kurang luas 7E...time ramai... Adoiii malasnya nak beratur

Banyak lagi makanan halal Jepun yang dijual... Rambang mata.. Sushi.... Udon.. Salad. .Macam² lah... Bab air pun sama... Coffee semua ada. ...Tapi...... Selalu pack Family Mart ni.... Nasiblah.... Tapi boleh tapau.. No worries ok... https://familymart.com.my

You May Also Like

3 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish