Pengalaman Join Shizen's Makeup Competition

by - September 14, 2018

Hi korang. Ya Allah dah berabad weh kisah ni, baru teringat nak update kat blog haha. Kisah pengalaman sertai pertandingan mekap anjuran Shizen's sempena pembukaan outlet pertama berkonsep Makeup Station baru mereka di Mid Valley sekitar bulan Januari dulu. Jan ke Mac ek ? lol .....yang penting awal tahun lah

Shizen's Makeup Competition 

Xtually aku dapat join tu pun, sebab menang contest kalau tak silap. Walaupun memang tak pandai mekap, aku memang hadap sangat nak join hah. Firstly bab mekap memang aku akan ON mode haha, kedua aku nak try sendiri produk Shizen's sebab sebelumn ni ternampak posting beauty blogger yang review pasal brand ni...katanya best sesangat...so aku nak test lah tahap ke best'an nya


Dalam 10 peserta, semua perempuaan dan ada sorang tourist. Hadiah yang dioffer bukan kaleng-kaleng guys....RM1000 cash dan RM500 produk dan RM500 booklet. Wow kan. Sorrylah tak banyak gambar semasa pertandingan tu, sebab aku try all out menggila mekap.....haha....mata duitan dengan tawaran tu. KALAH guys....dengan tema VASAGE dimenangi oleh tourist tu

Demo dari maleup artist Shizen's 

Doakan aku dapat koleksi makeup Shizen's makeup ni weh 😂 


Sebelum pertandingan tu, dah ditunjukkan mekap demo oleh makeup artist Shizen's. Seriously memang terbaik beb produk Shizens, barangan mekap yang mild, gentle dan natural. Sesuai dengan motonya, mekapp bukan untuk cantik tetapi menyerlahkan kecantikan gitewwwww. Tapi seriously kena menabung kalau nak beli, sebab harganya bagi aku agak ehemmmm. Dan aku tengah aim BB Cushion nya . Sebelum balik tu, semua peserta dihadiahakan dengan mini goodies dan booklet. Thanks Shizen's for the best experience

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish