Tapestries Murah Tapi Besar Cantik

by - September 14, 2018

Hi guys. Last month banyak sales kan, murah so sempat juga shopping, invest untuk blogging. Tapestries antara yang aku beli. Tapestries tu kain art yang buat hias didnding ataupun backdrop ttu. Boleh tengok ramai utubers, instafamous, blogger guna. I Dulu pernah beli di Lazada, tTapi menghampakan, sebab kualiti tak cantik, cepat lepas tu mahal dan kecik je.

Model tapestries haha 

Kali ni beli dalam RM 13 je dan free postage dari Shopee. Klik tak sampai 10 hari dapat barang, even diterbangkan dari Cina. Mana Aku beli kaler hitam putih dan design yang agak minimize. Seriously happy, buka je parcel, wah besar juga tapstries ni, kira memuat kepala katil tu.

Minimize design

Besarkan.... ๐Ÿ‘ 

Jangan tanya specific Ukuran haha. Dan senang je nak tape pada dinding, even fabriknya tebal. Printing kaler pun cantik tau, warna terang tak pudar. Memuaskan. Oh hati² memilih tapestries.... Sebab ada yang coraknya menyerupai haiwan, manusia, dan simbol keagamaan Hindu. 

You May Also Like

7 ulasan

  1. ooo..backdrop..ingtkan apa la tapestries tu..haha..#ketinggalan sikit...

    ReplyDelete
  2. Ada juga usha2 hari tu pastu haha xjadi beli

    ReplyDelete
  3. Macam nak beli jugak ni, murahnya kalo dah rm 13

    ReplyDelete
  4. Ada jugak usha-usha dalam shopee tapi tak terbeli . Sbb banyak harga. Pening tengok kualiti

    ReplyDelete
  5. pernah beli kat shopee tp dpt yg kurang berkualiti pulak...buat langsir sudahnya. skrg try pakai kain sequin ala-ala mua pakai skrg huhuuu.

    ReplyDelete
  6. cantik la.. mmg menarik gantung dekat kepala katil

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish