Yeah Hadiah Contest Awesome Sangat

by - September 07, 2018

Hi korang..... Dah lama tak update entri yang santai². So kali ni nak share dengan korang..... pasal hadiah awesome yang aku dapat hasil join contest.

Sebakul hadiah contest hehe.. Alhamdulillah 

FYI dulu masa mula² blogging kan nak selalu join contest, giveaway..... Memang happy la time menang tu haha... Selain produk , treatment , voucher, cash pun pernah menang.. Alhamdulillah memang jadi ketagih contest haha. Biasanya akan aku share di ig juga..so jangan lupa follow ok


Kontest, giveaway kali ni banyak yang aku join di FB dan 1 je dari IG. Dan ada spa treatment RM600 juga... huhu, dapat produk dr Iman, Original Sprout Amber Lens dan FDF set mask

You May Also Like

3 ulasan

  1. Bestnya dapat memang banyak hadiah

    ReplyDelete
  2. wah bestnya..saya ada gak menang GA.tapi tk rajin nak up kt blog.ehehheheh

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish