All A-Box | 1st Anniversary

by - October 08, 2018


Sponsored post
Hi korang... Sekarang memang tengah 'in' dengan beauty box kan. Sebab mostly gigirl suka unboxing² ni,  nak pula bila unbox barangan beauty, skincare semua tu. All A-Box antara box yang hangat diperkatakan sekarang. Dan baru² ni,  berkesempatan meraikan ulangtahun pertama All A-Box bersama founders dan beberapa lagi beauty blogger.


All A-Box 
merupakan satu platform di atas talian menawarkan pelbagai jenis produk kesihatan, penjagaan wajah, badan dan rambut


All A-Box
ni, menawarkan pelbagai pilihan skincare, hair care dan body care dan dimuatkan didalam kotak² yang comel dan menarik. Satu box tu, korang boleh mix and match apa² produk yang korang nak.

One Upon A Time.. Special box untuk bulan ini, setiap bulan, kotaknya berubah.. Surprise!! 

Macam² produk ada ditawarkan dari mask, cleanser, cream, mist ..kesemuanya ala² kbeauty... 


Bukan hanya terdiri daripada produk dari Malaysia, All A-Box turut memuatkan produk² terkenal, bermutu dari luar negara seperti Thailand, Korea, Filipina, Indonesia dan banyak lagi. Semuanya dijamin original dan lebih murah berbandi beli di fizikal store, sebab ia diimport direct dari negara tersebut. Contoh nya dari Innisfree Tony Moly dan banyak lagi.

Sparkling Skin Care sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang nak hilangkan jerawat, nak cerah dan bersih

Sparkling Skin Care merupakan killing product di dalam All A-Box. Produk wajib ada dalam All A-Box. Merupakan rangkaian lengkap skin care inovasi teknologi Korea dan Filipina untuk mendapatkan kulit cantik, sihat, cerah berseri

Puan Nadia founder All A-Box bersama orang kuat All A-Box dan founder Sparkling Skin Care

Kesemua produk yang ditawarkan di All A-Box kesemuanya bebas kimikal berbahasa, kerana pihak All A-Box amat menitik berat soal keselamatan, bahan² , dan keberkesanan produk yang dijual. Kiranya... Produk yang dijual, kesemuanya sudah diguna pakai dan dicuba oleh mereka sendiri. Selain memberi panduan kesihatan dan kecantika  buat pelanggan, Beauty Guide Card turut dimuatkan di dalam All A-Box

Candy Land Tea Party All A-Box + Pre Launch Collection  di Jibby East 

Sempena Ulangtahun pertama All A-Box bakal berkolaborasi dengan Airish Malaysia.. So guys jangan lupa follow rapat All A-Box untuk koleksi² produk terbaru.. Dan dapatkan kod promo untuk belian lebih jimat dan berbaloi


Web : 

IG :
theboxaboutall

Hashtag : 
#allabox #allaboxanniversary #sparklingskincare



You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish